Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Prodej: -nejrůznější elektroniky -mobilní telefony -tablety -příslušenství (gadgety) -hračky, -autopříslušetnství- -HW součástky, atd. Za nejlepší ceny. Všechno zboží doručíme úplně zadarmo!

Maloobchod, kamenná prodejna, eshop: -počítače, počítačové sestavy, PC -notebooky -stolní počítače -repasované počítače, bazar -výpočetní technika.

E-katalog, e-shop, internetový obchod. -počítače, notebooky -baterie do telefonů.

Servis výpočetní techniky Modernizace počítačů - UPGRADE Zpracování videa na PC Instalace sítí LAN Připojení k internetu Finanční leasing výpočetní techniky.

Prodej, internetový prodej, e-shop s elektronikou. Tepelná čerpadla, chytré telefony, čtečky knih.

Služby: - fotografické - webdesign - tvorba webových stránek, webové prezentace - optimalizace pro vyhledávače SEO - zálohování - data. Grafické návrhy: - loga, bannery, billboardy, reklamní tabule, vizitky, tiskopisy. Oprava, servis: - počítače, notebooky. Internetový prodej, e-shop: -kosmetika s obsahem přírodní kyseliny ...

Prodej, opravy a servis: -výpočetní -počítače PC -komponenty, příslušenství, doplňky.

E - shop s doplňky a příslušenstvím a náhradních dílů pro herní konzole. Prodej, servis herních konzolí.

Prodej, internetový prodej, e-shop s elektrospotřebiči. Velké, malé spotřebiče, dům, zahrada, hračky, hudební nástroje, spotřebiče do kuchyně, jízdní kola.

Výroba, grafické návrhy a potisk samolepících, PVC, papírových a textilních vysaček, etiket a vyzitek. Prodej a servis hardware počítačů, tiskáren a snímačů čárového kódu a jejich softwarového poradenství: -termotransferové (TTR) fólie -počítače PC, komponenty, příslušenství -software včetně instalace -spotřební materiál. Zakázková ...

Prodej, opravy a servis: -výpočetní a kancelářská technika -počítače PC -registrační pokladna, pokladny, pokladen Sharp -počítačové sítě, počítačová síť -tiskárny, tiskárna -hardware, software -periperie, doplňky a příslušenství -repasovaná, použitá technika -kancelářské potřeby-papír.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače.

Služby: - administrace sítí - podpora uživatelů - prodej a servis výpočetní techniky - poradenství v oblasti IT - tvorba www stránek, registrace domén - správa SW .

Prodej a servis výpočetní techniky včetně příslušenství. Outsourcing.

Prodej: -internetový obchod -e-shop -elektronika -mobilní telefony -příslušenství -hodinky -počítače -hračky -domácnost.

Tiskové a reklamní služby Kompletní servis reklamy, tisku, vydavatelství. Služby, výroba: -reklamní a hobby předměty s potiskem -sazba, DTP, tisk -vydavatelství -knihařství -vazba -tisk a potisk -barevný digitální tisk a kopírování, formáty A4 - A3+ -černobílý digitální tisk a kopírování -velkoformátový černobílý tisk a kopírování, ...

Tiskové a reklamní služby, agentura. Kompletní servis reklamy, tisku, vydavatelství. Služby, výroba: -reklamní a hobby předměty s potiskem -sazba, DTP, tisk -vydavatelství -knihařství -vazba -tisk a potisk -barevný digitální tisk a kopírování, formáty A4 - A3+ -černobílý digitální tisk a kopírování -velkoformátový černobílý tisk a ...

Pronájem vlastních kancelářských prostorů. Prodej: -kancelářská a výpočetní technika -komponenty, příslušenství -spotřební materiál pro výpočetní a kancelářskou techniku -software, počítačové hry* -papírenské zboží, kancelářské potřeby, tiskopisy. Služby: -reprografické -kopírování -laminování -výroba, tisk vizitek, pozvánek, oznámení ...

Prodej a opravy: -počítače -notebooky -nová výpočetní technika Služby: -počítačové kurzy -eshop Náhradní plnění -software.

Velkoobchod, maloobchod, služby s počítač: - hardware (prodej a servis osobních počítačů, notebooků) - software (dodávka, servis a instalace software) - služby IT (IT outsourcing, zavádění a správa systému) - informační sítě (realizace, správa, vybavení) - webdesign (tvorba www stránek, tvorba grafiky) - TV technika (prodej TV i satelitní ...

Prodej, servis, oprava: - počítače (počítač) - výpočetní technika - informační systémy - pokladní a restaurašní systémy.

Prodej, maloobchod: -software -hardware

Prodej, maloobchod: -mobilní telefony -počítače, PC* -příslušenství.

Prodej, servis a opravy: -výpočetní technika, počítače, PC* -příslušenství -hardware, periférie, příslušenství -software -kancelářská technika Návrhy a instalace počítačové sítě, počítačová síť. Redakční a publikační systém PORTIA -jednoduchá a lehká správa webových stránek, webové stránky.

Výpočetní technika, prodej a servis: -zřízení bezdrátové připojení k internetu. Pro firmy i domácnosti oblast Kyjov, Koryčany, Kelčany, Karlín, Ježov, Bukovany, Bohuslavice, Blišice, Hrubá Vrbka, Jestřabice..