Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - počítače a příslunství - hardware - software - DUNA - ekonomický systém - spotřební materiál pro tiskárny.

Prodej a servis: -kopírky, faxy -spotřební zboží -kancelářská a výpočetní technika. Oprava: -tiskárny -počítačové sestavy. Renovace tonerových kazet.

Poradenství, návrh, prodej, modernizace, opravy: -počítače, PC. Výukové a uživatelské počítačové programy.

Prodej: -počítače a komponenty -různé sestavy na přání.

Prodej a servis výpočetní techniky.

Služby: -servis a prodej -počítače, komponenty, příslušenství -opravy počítačů.

Servis: - televizory, videorekordéry - monitory, set top boxy a satelity.

Výpočetní technika, servis, internet

Návrhy a dodávky počítačových sestav, mini počítačů, hardware a software. Záruční a pozáruční servis, opravy počítačů, zálohování, odvirování, instalace.

Maloobchod, prodej: - počítače - PC** - notebooky. Služby: - komplexní správa IT - outsourcing.

Naše služby: - správa počítačových sítí - servis počítačů - stavba počítačů na zakázku.

Služby pro akciové společnosti: -Valné hromady -Dividendy -Výroční zprávy -Zaměstnanecké akcie -Právní, účetní a daňové poradenství -Program AKCIE Divize eSolution : - správa a dodávky IT -business řešení v oblasti hardware a software - vývoj software, internetových aplikací a řešení na zakázku. Divize eCall: Divize ...

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítače - notebooky - hardware, software.

Prodej: -počítače, NT, SW, kancelářská technika. Služby: -servis VT - PC a NT, poradenství IT a telekomunikace

Provozuji opravy všech typů PC / MAC / NOTEBOOKŮ. Veškerý servis co se týče hardware i software a jejich správu. Správu sítě a její periferie. Stavím uspokojující sestavy dle přání zákazníka. Zajišťuji Outsourcing do malých, ale i větších firem. Digitální pozemní obraz na vaší TV, satelitní příjem, webové stránky, připojení k internetu a spoustu ...

Firma Wifcom poskytuje bezdrátový internet, výpočetní techniku a reklamní činnost. Mezi naše úspěšné činnosti patří prodej počítačů a další výpočetní technika. Pro naše klienty poskytujeme i reklamní služby a tvorbu webových stránek.

Sídlo:budova Stavebního bytového družstva. Nabízí: -finanční, účetní a investiční poradenství -kompletní zpracování podvojného účetnictví -zpracování podnikatelských projektů -zpracování strategických plánů -zavádění informačních systémů -dodávky výpočetní techniky. Pomocí konzultační firmy zajistíme: -poradenství při ...

Prodej, dodávka, servis: -výpočetní technika (počítače).

Maloobchod, prodej, servis: - hardware - software - mobilní telefony - výpočetní technika Připojení k internetu Výstavba počítačových sítí

Prodej: -výpočetní a kancelářská technika: -počítačové sestavy, -prodej HW a SW, -provádíme instaliaci počítač. sítí, -záruční i pozáruční servis.

Videostudio: - natočení večírků a oslav - přepis VHS na DVD - prodej a servis PC.

Maloobchod s výpočetní technikou a telekomunikačním zařízením a elektronikou domácnost. Poradenství v oblasti hardwaru a softwaru. Repasování PC**. Servis výpočetní techniky a mobilních telefonů. Prodej a servis mobilních telefonů.

Prodej, servis: - počítače, výpočetní technika - tiskárny