KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
Firma ALARM KFS s.r.o. dodává a montuje zabezpečovací a kamerové systémy pro různé potřeby. Nabízíme Vám elektronické, požární, plotové a evidenční systémy, kamery CCTV, domácí a video telefony, vjezdové závory a parkovací automaty. Zajistíme Vám nejen kvalitní techniku, ale i servis, instalaci a provoz.
ALARM KFS s.r.o.
TURCK, s.r.o.
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o.
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. - nápojové automaty, kávovary a sodobary nejen do firem
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. je vašim spolehlivým partnerem pro osvěžení na pracovišti. Nabízíme širokou škálu nápojových automatů, kávovarů a sodobarů, které jsou ideální pro každou firmu. Naše služby jsou flexibilní a přizpůsobíme se vašim potřebám, aby vaše občerstvení bylo vždy rychlé, chutné a v designu, který vás bude bavit.
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. - nápojové automaty, kávovary a sodobary nejen do firem
Počítače - systémy a sítě. Prodej, servis: - počítač - satelity - kamery - ústředny - docházky - komunikace - EZS - ozvučení - sítě - EPS

Prodej a servis - výpočetní a kancelářská technika - notebooky - počítače. Správa počítačových síťí - instalace operačních systémů - aktualizace programů.

Činnost - projekční práce v oblasti technického zabezpečení budov TZB - zpracování projektové dokumentace vzduchotechniky a vytápění. Dodávka, oprava, rekonstrukce - domovní kotelny - kompletní spalinové cesty - kanalizační přípojky - vzduchotechnika - rozvody kanalizace a vody. Provozovna (budova Obecního úřadu) Hořičky 4 552 05 ...

Velkoobchod, e-shop - chovatelské potřeby - krmivo - příslušenství k mobilním telefonům, k PC a notebookům - nářadí.

T.S.BOHEMIA a.s. patří mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti prodeje notebooků, výpočetní techniky, televizí, praček, ledniček, spotřební elektroniky a ostatních domácích spotřebičů v České republice.

Služby: - tvorba webových prezentací - grafické návrhy - poradenstvím v oblasti IT - vývoj software

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - montáž, servis zabezpečovací a kamerové systémy - revize - montáže hromosvodů

Služby: - tvorba webových stránek - webdesign - banerová reklama

Výroba a prodej tradičních českých křišťálových svítidel - lustry - osvětlení.

Prodej a servis - ekonomický a obchodní software - počítače, tiskárny, notebooky. E-shop - počítače - mobilní telefony - pokladní systémy - tablety, čtečky - televizory.

Montáž, instalace - elektronické zabezpečovací systémy - požární signalizace - kamerové systémy - satelitní a televizní rozvody.

E-shop, bazar, komisní prodej - nábytek - postele - skříně - elektrospotřebiče - chovatelské a rybářské potřeby.

Technické zařízení budov TZB - topení, chlazení, vzduchotechnika - instalace klimatizací, kotlů, tepelných čerpadel a rekuperační jednotek.

Elektroinstalační práce - montáž zabezpečovacích a kamerových systémů - systémy inteligentního řízení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektronika -televize, tv** -satelit -video.

E-shop: - kancelářská technika - klimatizace - LED osvětlení - mobilní telefony - spotřební elektronika - tepelná čerpadla - výpočetní technika - ozvučovací technika

Nabízíme servis počítačů, opravy počítačů či opravy notebooků, a to přímo u vás doma.

Prodej, montáž, servis - domácí a průmyslové chlazení - výčepní zařízení - klimatizace, odvlhčovače, čističky - tepelná čerpadla.

Oblasti činnosti: - filtrační zařízení MOLDOW - odsávací systémy Transflow - průmyslová vzduchotechnika - hasicí systémy MINIMAX - tTechnologické celky pro papírenský a tiskařský průmysl - lisy a trhače BALEMASTER ENERGOTECH – FT, s.r.o. zastupuje: - dánskou firmu MOLDOW - předního světového výrobce odprašovací techniky - ...

Fotografické služby: - zpracování fotografií. Opravy: - fotoaparáty - videokamery. Prodej-maloobchod: - fotoaparáty - filmy a fotomateriály - fotografická technika - fotoalba - rámečky - baterie - videokamery. Kopírovaní: - černobílé - barevné.

Pobočka. Fotografické služby: -vyvolání filmů. -fotokalendáře. -fotodárky. -průkazové foto. Maloobchod, prodej: -fotoaparáty, příslušenství. OC ATRIM.

Prodej, servis: - výpočetní technika Služby: - správa počítačových sítí.

Výroba: - kondenzátory - motorové kondenzátory - nízkonapěťové výkonové kondenzátory - kondenzátory pro zářivková svítidla.

Činnost: - správa počítačových sítí - prodej, servis počítačů.

E-shop, prodej: - náhradní díly pro mobilní telefony a notebooky - baterie - pouzdra - reproduktory - dotyková pera