KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o.
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o.
VATACK s.r.o. - bezpečnostní a informační technologie
Hledáte někoho, kdo by se postaral o bezpečnost a efektivitu vašich informačních systémů? VATACK s.r.o. je zde, aby vám poskytl kompletní řešení. S týmem zkušených technických specialistů nabízíme služby, které pokrývají celé spektrum vašich potřeb v oblasti bezpečnostních a informačních technologií.
VATACK s.r.o. - bezpečnostní a informační technologie
Prodej: -elektrospotřebiče -bílá technika-ledničky, pračky -sklokeramické varné desky.

Prodej, maloobchod, e-shop, internetový obchod: - notebooky - televizory, televize - digitální fotoaparáty - videokamery - DVD přehrávače, rekordéry - domácí kina - reprosoustavy.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče - kuchyňské spotřebiče - elektronika.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče - kuchyňské spotřebiče - elektronika.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče - kuchyňské spotřebiče - elektronika.

Distribuce: -plastové květináče, obaly a další sortiment dovážený z Německa, Polska, Slovenska a jiných zemí -papírové dárkové tašky -drogerie a čistící prostředky -služby v oblasti tisku.

Prodej, e-shop: - autochladničky - elektrospotřebiče - zahradní nábytek - zahradní technika.

Prodej, montáž, servis: - luxusní sekční garážová vrata - automatické brány - ploty a oplocení-pletivo, dřevo, plast, kované výplně - komunikační systémy-domácí - elektronické zabezpečovací systémy - průmyslová vrata - brány, závory.

Prodej, maloobchod: el.spotřebiče pro domáctnost, elektrické průtokové ohřívače WTERM. bílá technika. černá technika, PC, NTB, mobilní telefony, tablety, zahradní technika,

Prodej, maloobchod: - spotřební materiál - tonery, cartridge, inkousty - fotopapír - pásky - tiskárny - přepěťové ochrany - čtečky karet - nabíječky, baterie. E-shop.

Maloobchod, prodej: - elektrické přístroje pro domácnost - rozhlasové a televizní přijímače.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - úsporného indukčního LVD osvětlení pro firmy a obce: - veřejné osvětlení - indukční zářivky - průmyslová indukční svítidla.

Elektromontáže, elektroinstalace. Montáž, opravy, údržba, revize: - vyhrazená elektrická zařízení. Výroba, dodávka, montáž: - rozvaděče nízkého napětí NN.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení ...

Zabezpečení budov, domů a bytů - elektronické s GSM přenosem poplachu, mechanické(bezp.protipožární dveře, zámky, kování), protipožární autonomní detekce.

Nabízíme montáže a opravy zvonkových tabel, montáž a opravy domácích telefonů a videotelefonů, montáž přístupových systémů.Elektroinstalace bytů apd.

Maloobchod, prodej, oprava, servis, poradenství, e-shop, internetový obchod: -výpočetní technika a software, příslušenství -cartridge -tonery -CD obaly. Prodej: -repasovaná technika. Prodej na splátky, protiúčet.

Maloobchod, prodej, e-shop: - televizory, TV, televize - DVD - pračky, sušičky - chladničky, ledničky, mrazničky - myčky - sporáky - videokamery - fotoaparáty - satelity.

Maloobchod, prodej, servis, oprava, montáž: - chladící a mrazící technika - průmyslové chlazení - klimatizace.

Montáže, servis, prodej: - telekomunikač technika - pobočkové telefonní ústředny. Služby: - instalace, revize telefonních a počítačových rozvodů.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Webové stránky v rekonstrukci.

Prodej a servis techniky SAALMANN: - terapeutické přístroje pro úspěšnou fototerapii: - slouží k ozařování malých i velkých ploch těla při léčbě kožních chorob, zejména lupénky. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Stavební firma: - HSV - hlavní stavební výroba (hrubé stavby, inženýrské sítě) - ...

Komunální služby. Městské služby, technické služby: - údržba zeleně, ořezy a vysekávání stromů a keřů - čištění příkopů a drobných vodních toků-ručně, strojně - správa hřbitova - údržba veřejného osvětlení - práce s autoplošinou MP** 13 - přistavení a odvoz kontejnerů, kontejnerová AVIA, dovoz traktorem do 1, 8 t, odvoz stavební suti a ...

Vývoj, výroba, montáž, zkoušení, konstrukce: -elektronické systémy -elektronika -přístroje -mechanické díly -SMT osazování -ruční osazování -pájení -moduly. Vyvíjíme a konstruujeme systémové sestavy z elektronických a mechanických komponentů, vše zajišťujeme kompexně dle přání zákazníka.