KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
VATACK s.r.o. - bezpečnostní a informační technologie
Hledáte někoho, kdo by se postaral o bezpečnost a efektivitu vašich informačních systémů? VATACK s.r.o. je zde, aby vám poskytl kompletní řešení. S týmem zkušených technických specialistů nabízíme služby, které pokrývají celé spektrum vašich potřeb v oblasti bezpečnostních a informačních technologií.
VATACK s.r.o. - bezpečnostní a informační technologie
TURCK, s.r.o.
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o.
Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: - elektroinstalační materiál - elektronické součástky - alarmy - anténní technika - diody - kabely, konektory, prodlužovačky - pojistky, svorky - vypínače, přepínače.

Ondřej Závada se zaměřuje na prodej a montáže klimatizací, tepelných čerpadel a čističek vzduchu.

MEKELEN s.r.o. se zaměřuje na prodej výrobků do domácností, zahrad, elektroniky, hraček a kosmetiky.

LED technologie: - dodávky kvalitních LED technologií vlastní značky XENIUM® - světelný audit stávajících osvětlovacích soustav - návrhy, projektování a realizaci na klíč dle předepsaných norem - vypracování výpočtu doby návratnosti vložených investic - řízení a regulace osvětlení - atraktivní ceny a skladové zásoby - financování ...

Společnost Barlux se specializuje na průmyslová LED osvětlení a kancelářská LED osvětlení. Poskytuje kompletní služby a garance v oblasti LED osvětlení.

Prodej: - karty SkyLink - satelitní technika.

Sunterra s.r.o. montuje a dodává fotovoltaické systémy a tepelné čerpadla na klíč pro rodinné i bytové domy.

ELETA tepelná čerpadla s.r.o. se zaměřuje na prodej tepelných čerpadel, fotovoltaiky, rekuperace, klimatizace a plynových kotlů.

Arktis Servis, s.r.o. se zaměřuje na dodávku, instalaci a servis klimatizací, průmyslového chlazení a tepelných čerpadel.

Prodej, oprava, servis: - radiostanice a příslušenství - občanské, profesionální

VERY GOODIES a.s. se zaměřuje na prodej, pronájem a provoz nápojových a prodejních automatů.

Alternativní zdroje, montáž, servis, Fotovoltaické systémy, úspory, dotace Elektronické zabezpečovací a kamerové systémy Elektromontážní práce, opravy, revize, hromosvody Internet provider, hosting service. Služby: - bezdrátové připojení - webhosting. Poskytovatel intnernetového připojení.

Společnost 32dev s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu eletroniky, firmwaru, softwaru a strojové vidění.

Společnost LAMIA SYSTEM s.r.o. se specializuje na osazování tištěných spojů a prodej světelných zdrojů.

Blade Trading s.r.o. se specializuje na vývoj, výrobu, prodej a montáž LED osvětlení.

Lucie Marková půjčuje na různé oslavy a svatby Instax, prodává alba a rámečky na fotografie Instax, kolíčky a různé cedulky do svatebního fotokoutku.

Craftgen provádí výrobu, prodej a servis generátorů koloidního stříbra.

Společnost ELCOMRAP s.r.o. se zabývá elektroinstalacemi, rozvaděči, řídícími systémy, frekvenčními měřiči a poskytuje i poradenskou činnost.

Společnost HK Mobil s.r.o. se zaměřuje na výkup, prodej a servis mobilních zařízeních. Je také prodejcem baterií mobilních telefonů a krytů různých značek.

Martin Řeha opravuje a servisuje počítače, notebooky. Výpočetní techniku také prodává a poradí s výběrem.

Společnost HASA Technology s.r.o. servisuje a prodává výpočetní techniku. Zaměřuje se na mobily, tablety, počítače a notebooky, sluchátka a reproduktory.

UNI HOLDING CZECH 2010 s.r.o. provádí pozáruční servis všech IPhone mobilů. Provozovna: Novinářská 3178/6, 702 00 Moravská Ostrava

Tomáš Puchýř provozuje servis IT a systémů, v rámci své činnosti se postará o opravy a servis výpočetní techniky, instalaci a reinstalaci operačních systémů a o záchranu, zálohu a obnovu uložených dat.

MECOR s.r.o. se zabývá realitní a hostinskou činností.

Vývoj, výroba a prodej osvětlovací techniky. Dodávka LED pásek, chytrého osvětlení, zdrojů napětí, Walder Shift ovladačů pro spínání osvětlení ve skříních a šuplících.