KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
VATACK s.r.o. - bezpečnostní a informační technologie
Hledáte někoho, kdo by se postaral o bezpečnost a efektivitu vašich informačních systémů? VATACK s.r.o. je zde, aby vám poskytl kompletní řešení. S týmem zkušených technických specialistů nabízíme služby, které pokrývají celé spektrum vašich potřeb v oblasti bezpečnostních a informačních technologií.
VATACK s.r.o. - bezpečnostní a informační technologie
TURCK, s.r.o.
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o.
Autoservis: -pneuservis, prodej -příprava vozidel + STK -montáž elektrického příslušenství -klempířské práce -prodej náhradních dílů. Zabezpečení objektů Alarmy Kamerové systémy

Instalace OS Linux: - mailservery, servery datové, databázové, zálohovací Dodávky hardware: - servery, počítače, notebooky, komponenty, periferie, síťové prvky Počítačové sítě: - projektování, realizace, konfigurace, servis, zabezpečení, poradenství Školení: - základy, používání, instalace, správa LINUX

Distribuce - elektrosoučástky VISHAY, COPAL, PIHER, KEC a další

Elektroinstalační práce: -fotovoltaické a solární systémy -kompletní elektrické rozvody -montáž hromosvodů -anténní a satelitní systémy -Vratové systémy-hormann

Wifi-TV-R-Sat technika. Sériová a zakázková výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -2, 4 GHz a 5 GHz antén -TV slučovače -rozbočovače -zesilovače a ostatní komponenty.

Výroba: -elektromechanické komponenty pro kolejová, elektrická vozidla -spínací a řídící prvky -pantografy.

Specializujeme se zejména na průmyslovou vzduchotechniku. Provedeme autorizovanou projekci a montáž. Likvidujeme VOC ze vzduchu z průmyslových provozů a lakoven. Působíme na celém území České republiky. V případě zájmu nás kontaktujte telefonem nebo e-mailem. Jsme vám k dispozici.

Provádíme servis a montáže pokladních boxů pro obchody, spotřební elektroniky či zabezpečovací techniky.

Elektrické vytápění pro Vaši firmu i dům Montáž, dodávky a servis elektrických zařízení. Servis domovních čistíren odpadních vod. Elektrické, topné a regulační systémy.

Prodej a servis: -výpočetní technika a komunikace. Poskytování bezdrátového internetu -prodej a servis mobilních telefonů -montáž satelitní techniky -servis a správa počítačových sítí

Firma Kubale_computer poskytuje profesionální služby v oblasti grafiky. Z oblasti tištěné grafiky především grafické návrhy log a logotypů, vizitek a reklamních předmětů. Z interaktivní reklamy především komplexní tvorbu webových stránek. Prodej: -výpočetní technika -telefony.

Výroba a montáž: -elektronické výrobky -el.přístroje a el.zařízení pro všeobecné použití.

Elektroinstalace. Montáž, opravy a údržba: -elektrická zařízení -hromosvodná zařízení -montáž elektrických přípojek -zabezpečovací systémy objektů. Výroba elektrických rozvaděčů. Měření a regulace. Výškové práce s montážní plošinou.

Akční-nářadí.cz On-line prodej: -obráběcí stroje -vzduchotechnika -diamantové stroje a nástroje -elektrické i ruční nářadí pro kutily a profesionály -zahradní technika a příslušenství. Největší výběr nářadí na českém internetu.

Výroba, prodej, dodávky: -vnitřní a venkovní odpojovače1-38, 5 kV -vnitřní a venkovní vypínače 24 a 38, 5 kV -venkovní odpojovače 72, 5-420 kV. Zámečnické práce. Galvanické pokovování.

Prodej, provozování, pronájem: - automaty: - automaty na teplé a studené nápoje - office servis (stolní automaty na kávu) - pitný režim (výdejníky vody, sodobary) - prodejní automaty na balené zboží a jídlo (potravinové automaty). Sídlo společnosti: - U Pergamenky 12, Praha 7 - Holešovice.

Výroba: -konektory -kombinované konektory -kabelová konfekce -konektory a montážní nářadí.

Činnost firmy: -strojírenská výroba včetně svařovaných ocelových konstrukcí -výroba filtračních jednotek pro odprášení průmyslových aplikací -výroba transportních radiálních ventilátorů -dodávka a instalace systémů pro vzduchotechniku, klimatizaci a pneumatickou dopravu sypkých hmot -projektování a provádění staveb včetně ...

Prodej, servis: -výpočetní technika -ekonomický software -dodávky hardware -projektování, realizace, správa počítačových sítí. -mobilní telefony -el.cigarety.

Výhradní obchodní zastoupení Murrelektronik GmbH pro ČR. Systémová řešení pro průmyslovou automatizaci. Produktová paleta: -konektorové systémy pro snímače a akční prvky -komponenty průmyslových sběrnic -technika rozhraní a zpracování signálů -systémy napájení.

Výroba, prodej, montáž: -kompenzační rozváděče -kompenzační regulátory -optoizolačních relé -automatizace -montáž a dodávka zařízení VN a NN.

Revize elektrických zařízení. Navíjení vinutých dílů.

Prodej, záruční a pozáruční servis: -pračky -myčky -bojlery (boilery) -sporáky -lednice, mrazničky.

Autorizované obchodní zastoupení centrálních vysavačů Electrolux. Prodej, servis: -centrální vysavače Electrolux -záruční a pozáruční servis. Zámečnické práce( vjezdové brány, mříže apod.)

Služby: -kompletní plynofikace -montáže rozvodů vody a topení -dodání a montáž spotřebičů -projekce, revize -uvedení do provozu. Prodej, dodávka, montáž, servis: -závěsné plynové kotle i se zásobníkem teplé vody -stacionární litinové i ocelové kotle -průtokové ohřívače vody -přímo i nepřímo ohřívané zásobníky TUV -plynové ...