KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o.
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o.
Správa a nemovitosti Opravy a servis - počítače - servery - tiskárny Správa - počítačové sítě Zálohování - data

Návrhy, instalace a montáž - antény Servis - antény

Prodej - nové mobilní telefony značky Apple iPhone, Blackberry, HTC, Nokia, Sony, Samsung, LG, CPA, Aligator, Prestigio, Huawei. Prodáváme nové mobilní telefony všech známých značek. Telefony jsou včetně kompletního obsahu balení, vztahuje se na ně záruční lhůta 24 měsíců ode dne prodeje. Prodej - použité mobilní telefony Vykupujeme a ...

All IT je systemovy integrator IT. Dodavky HW, SW, servis, instalace vcetne predprodejni podpory a prezentaci produktu (IT reseni).

Prodej - svítidla - reflektory - žárovky Prodej - řezné a brusné nástroje Prodej - detektory.

Autorizovaný dealer společností New HP (dříve COMPAQ) a ACER. Prodej: - konfigurovatelné počítače postavené na bázi procesorů Intel a AMD.

Automatizace technologických procesů a technologií. Průmyslové informační systémy a průmyslová automatizace. Monitorování a řízení technologických procesů. Dodávky HW a SW pro řídicí průmyslové systémy.

Prodej - nosiče dat Poradenství v oblasti informačních technologií

Hlídání dětí, výpomoc v domácnosti. hodinový manžel - komplexní elektroinstalační práce (elektrorevize, zapojení spotřebičů, elektromontáže, elektrikářské, ...) - úklidové práce (kanceláře, vánoční úklidy, ...)

Internetový prodej fotoaparátů, fofografické techniky a fotomateriálů a příslušenství..

Prodejna, e-shop a servis značek Braun, Philips, Remington, Panasonic. Nabízíme pánské a dámské holicí strojky, epilátory, strojky na vlasy a vousy, kulmy, fény. Náhradní díly: planžety, folie, Braun, Remington a frézky Philips.

Internetový prodej, e-shop, eshop: -notebooky, digitální fotoaparáty, mobilní telefony, hardware, software, audio, video, kancelářská technika.

Prodej a výroba CD. Prodej nahraných zvukových a zvukově obrazových záznamů.

Digiprofi.cz je specialistou na prodej elektra a digitální techniky, jako bílé zboží, počítače, domácí elektrospotřebiče, fotoaparáty, mobilní telefony. Snažíme se aby jsme ve většině byli levnější než konkurence při zachování nadstandardních služeb, novinky, soutěže, věrnostní program apod. Bílé zboží: - ledničky - chladničky - ...

Prodej výpočetní techniky, hardwaru a softwaru. Servis a správa sítí, PC a serverů.

Online a kamenný obchod nabízející cartridge, tonery, inkoustové kazety, plnící sady, pásky, refill-kity značky KMP Bürotechnik. Kopletní sortiment spotřebního materiálu pro tiskárny, faxy, kopírky. Vlastní sklad v centru Prahy - osobní odběr i bez předchozí objednávky.

WHIRLPOOL výhradní zastoupení pro Českou republiku v oblasti bílé techniky.

Maloobchod, velkoobchod chladniček, mrazniček, kombinovaných chladniček. Prodej výrobků MORA.

V současnosti Vám nabízíme následující porftolio produktů, prodej a servis: - černobílé a barevné stolní tiskárny - černobílá a barevná multifunkční zařízení - velkoformátová zařízení - černobílé a barevné produkční systémy - faxy - projektory - LCD monitory - scannery - spotřební materiál Prodej kancelářských potřeb ...

Přesná klimatizace STULZ. Výhradní distributor AC Precise. Klimatizační technika. Klimatizace, vzduchotechnika: - klimatizace komfortních a technologických prostor - větrání a odsávání - filtrace - filtrace plynných škodlivin - sorpční filtry s aktivním uhlím - průmyslová ...

Autorizovaný záruční a pozáruční servis značek PHILIPS, BRAUN, ROWENTA, MOULINEX, TEFAL, KRUPS, DELONGHI, KENWOOD-(kuchyňka). Oprava elektroniky a domácích kuchyňských spotřebičů včetně prodeje náhradních dílů a příslušenství. Prodej satelitních a kabelových služeb UPC.

Zajišťujeme autorizovaný záruční i pozáruční servis malých spotřebičů: Delonghi, Kenwood, BRAUN, Wella, Liv, Fagor.