KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o.
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o.
Obchod se svítidly, světelnými zdroji a komponenty. Provozujeme e-shop se svítidly.

Prodej a servis PC sestav, notebooků a komponentů HW Poskytování internetu Tvorba aplikací e-shop a www stránek Webhosting Správa sítě Zabezpečovací systémy a alarmy

Výroba a dodávka kabelů, drátů, přepínačů a silových transformátorů.

Velkoobchodní prodej plnoautomatických kávovarů, rychlovarných konvic, překapávačů, kávových filtrů, sáčků do vysavačů a košů.

E-shop s náhradními díly a příslušenstvím (baterie, adaptery-nabíječky atd.) nejen pro notebooky hlavních značek - Acer, Asus, Compaq, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, IBM/Lenovo, Sony, Toshiba, ale i méně známých, na český a slovenský trh přicházejících, či zaniklých - Packard Bell, Samsung, Premio, UMAX apod.

Pronájem kancelářských strojů a zařízení včetně počítačů.

DODAVATEL (dodávky) HARDWARE A SOFTWARE: - výpočetní technika (počítače PC) - notebooky Hewlett Packard (HP Omnibook) a UMAX - operační systémy (OS) Windows a Linux (včetně instalace)

Distribuce: - výpočetní technika nabízející HW a SW. Prodej: - počítačové sestavy - servery - notebooky - PDA a PC komponenty - MP3 přehrávače.

InService je moderní společností zabezpečující havarijní servis, opravy a údržbu technického vybavení budov, plošně po celém území České a Slovenské republiky a dále lokálně v Budapešti. Společnost Inservice zajišťuje 24 dodin denně 365 dní v roce havarijní službu, servisní práce, opravy, pravidelné preventivní prohlídky a revize, v ...

Prodej Hi-Fi, gramofonů (nastavení gramofonů), kvalitní systémy, stereo zesilovače, cd přehrávače, předzesilovače, reproduktory, návrh a instalace audiovizuální techniky na klíč, vestavěné reproduktory, akustická měření, prodej a projektování, výroba audio kabelů.

Montáž a servis - televizí - digitální TV - satelitní antény - společné antény

výpočetní a kancelářská technika, PC sítě, programové vybavení, reklamní předměty včetně potisku.

Herecká a castingová agentura. Výroba audiovizuálních děl.

Prodej výpočetní techniky. Návrh, realizace a provozování internetových prezentací. Zabezpečení počítačových sítí, konzultace a poradenství.

Specializujeme se na projektování, instalaci osvětlovací, zvukové a projekční techniky včetně záručního i pozáručního servisu.

Prodej a záruční servis kopírek, faxů, tiskáren, popisovačů, multifunkcí Brother, Kyocera, Olivetti. Zajišťujeme servis Canon, Gestetner, Minolta, HP, UTAX, Ricoh. Opravy skartovačů a kancelářské techniky. Kopírujeme do A3 barevně, laminace a vazba.

Vývoj - hardware pro speciální složky - hardware pro řízení technologických procesů Servis - hardware Školení - software - hardware

Velkoobchod, maloobchod: - kancelářské potřeby..

Výroba, prodej, půjčovna: - mobilní teplovzdušná topidla: - naftová olejová - elektrická - plynová - teplovzdušné kotle - klimatizace s ionizací - mobilní odvlhčovače vzduchu. Montáže, prodej: - kartové vstupní systémy - dveřní zavírače - generální klíče.

Služby zabezpečení objektů, správa a automatizace prostor.

Distribuce feritů pro elektroniku v ČR.

Bazar, zastavárna: - domácí spotřebiče - audio - video - TV - mobilní telefony a příslušenství - autorádia - sportovní potřeby - nářadí i elektrické - rybářské potřeby.