KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o.
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o.
Montáž a servis: -elektronické zabezpečovací zařízení -elektroinstalace. Prodej: -elektroinstalační materiál. Revize: -elektromontáže -elektroinstalační práce. Montáž: -hromosvody.

Dodávka, prodej, montáž, instalace: -chladírenská technika: -zařízení obchodů -technologie chladíren a mrazíren -komponenty pro chlazení a klimatizaci -tepelná čerpadla -sledování a záznam teploty -chlazení vody

Ozvučení diskoték - ozvučení reklamních akcí a výstav Agentura - provozování diskoték - moderování veškerých akcí dle požadavku zákazníka - zajištění deejayůnávrhy, montáže a realizace - diskotéky.

Kompletní servis o světelnou a nesvětelnou reklamu.Výměny stávajícího osvětlení za LED úsporné zdroje světla. LED technologie v osvětlení reklam

Prodej a servis výpočetní techniky - poskytování správy sítí

Měření a regulace v oblasi teplárenství. Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje a přístroje -elektronická zařízení. Projektování: -elektrická zařízení.

Opravy: -televizní přijímače -rozhlasové přijímače.

Oprava, prodej, servis: -elektrospotřebiče -bílá, černá technika. Provozovny: -Benešov, Hrázkého 520 tel.317723414 -Votice, Komenské náměstí 176 tel.317814124.

Prodej: -spotřební elektronika -drobné elektrospotřebiče -svítidla -kancelářská technika. Opravy: -spotřební elektronika. Služby: -kopírování.

Opravy, servis: -jehličkové tiskárny PC, pokladní kasy -inkoustové (ingoustové) a laserové tiskárny -hlavičky tiskáren -všechny značky záruční i pozáruční servis CANON, MINOLTA, HEWLETT PACKARD, EPSON, COMPAQ, TOSHIBA, IBM*, APPLE, SHARP, STAR, BROTHER, PANASONIC, KYOCERA apod. Služby: -přijímáme opravy dobírkou.

Elektro-montážní firma. Služby: -elektromontážní práce -osvětlení interiéry, veřejné -montáž hromosvody průmyslové a domovní instalace. Zemní práce: -stroje CAT -řezání, vrtání betonových stěn dia montážní technikou.

Foto služby, fotoatelier. Maloobchod: -foto přístroje -foto potřeby.

Servis chladicí techniky.

Provozujeme a pronajímáme výherní automaty, VLT videoloterní terminály, elektromechanické rulety, elektromechanické kostky, MP3 jukeboxy, elektronické šipky, kulečníky a stolní fotbálky.

Maloobchod, prodej, servis: -mobilní telefony -příslušenství.

e-shop, velkoobchod, maloobchod elektroinstalační materiál, osvětlení, svítidla, jističe, vypínače, zásuvky, žárovky, zdroje světla, ventilátory, vytápění, kabely, vodiče, spotřebiče...

Výroba: -generátory impulsního rušení -testery přepěťových ochran -filtry impulsního rušení -transformátory a bočníky pro měření impulsních proudů -kalibrační děliče pro měření impulsních napětí Služby: -testování odolnosti vůči impulsnímu rušení -zvyšování odolnosti vůči rušení, realizace odrušení

Firma Wifcom poskytuje bezdrátový internet, výpočetní techniku a reklamní činnost. Mezi naše úspěšné činnosti patří prodej počítačů a další výpočetní technika. Pro naše klienty poskytujeme i reklamní služby a tvorbu webových stránek.

Služby: -automatizované zpracování dat -koupě zboží za účelem prodeje a jeho prodej, obchodní činnost -poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd.

Činnost: -komplexní řešení automatizace a regulace průmyslových a výrobních procesů -projekce a dodávka systémové elektroinstalace budov a objektů.

Prodej: -instalatérské potřeby -elektromateriál. Půjčovna: -nářadí Bosch.

Prodej: -výpočetní technika -kancelářská technika.

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky.

Partner CONTACTEL: -připojení k internetu -datové služby -hlasové služby -telekomunikační služby. Prodej, servis a oprava: -počítače BRAVE, LEO* -notebooky ACER, LEO*, TOSHIBA -servery ACER, HP**, IBM* -kopírky CANON -kancelářský papír. Opravy, renovace: -tiskové hlavy.