KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
VATACK s.r.o. - bezpečnostní a informační technologie
Hledáte někoho, kdo by se postaral o bezpečnost a efektivitu vašich informačních systémů? VATACK s.r.o. je zde, aby vám poskytl kompletní řešení. S týmem zkušených technických specialistů nabízíme služby, které pokrývají celé spektrum vašich potřeb v oblasti bezpečnostních a informačních technologií.
VATACK s.r.o. - bezpečnostní a informační technologie
TURCK, s.r.o.
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o.
Železářství Říha prodává široký sortiment železářského zboží, prodejnu máme v Příbrami i v Dobříši. U nás najdete bohatý výběr zboží jako např. spojovací materiál, nářadí, hospodářské potřeby, čerpadla, kompresory, zámky, kování, pletivo, kamna a mnoho dalšího. V nabídce máme také širokou škálu elektro zboží např. elektro nářadí, elektroinstalační ...

Železářství, prodej: - ruční elektrické nářadí - pletivo, fólie, zahrádkářské potřeby - míchačky, svářečky, kachlová kamna - bojlery, ohřívače vody - čerpadla, kompresory - kotle na pevná paliva - krbová kamna - pily frikční, okružní - sporáky - průtokové ohřívače, teplovodní kotle - popelnice, kontejnery.

Prodej, servis: - notebooky, notebooky - výpočetní technika.

Prodej, e-shop: - domácí horkovzdušné pražičky kávy - zelená, pražená káva - kávovary - mlýnky, filtry na kávu.

Činnost: - zakázková výroba elektroniky - technologií pro SMT.

Oprava, servis: - výpočetní technika.

Bezpečnostní služby - detektivní služby - ostraha majetku - kamerové systémy - IT služby - správa sítě a zabezpečení serverů - nákup, prodej nebo přeprava zbraní nebo střeliva.

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál

Výroba LED osvětlení a LED svítidel pro bytová družstva, společenství vlastníků bytových jednotek a průmyslové objekty. Výroba světelných reklam a ekoreklam - LED světelné reklamy na solární energii.

Opravy a servis: -TV, LCD, plasma, audio, video, kamery všech typů a značek. -servis elektroniky, opravy průmyslové elektroniky (samostatně nefungujících kusů elektroniky po dohodě) -kompletní pájení BGA (výměna, reflow (ekonom. oprava přetavením) a osazení (horkovzdušná stanice, nikoliv amatérské IR) -malosériové osazení BGA do velikosti ...

Servis a opravy: -elektrospotřebiče -elektromotory všechny typy vibromotory, víceběhové -motory pro všechny typy praček, do stěračů, topení -transformátory -alternátory -cívky -nabíječky -elektromagnetické spojky, brzdy -svářecí přístroje, agregáty -GO čerpadla: ponorná NDMU, NSMU, KDSU, GFMU, GFHU /PIBA/, ...

Vzduchotechnika, klimatizace. Výroba vzduchotechnických a klimatizačních jednotek pro centrální i decentralizovanou dopravu a úpravu vzduchu pro: -administrativní budovy -výrobní haly -obchodní centra -nemocnice -sportovní areály -kryté soukromé, hotelové, plavecké bazény.

Výroba, montáž a návrhy. Identifikační média: - klíčenky s čipy dallas - karty nebo přívěšky pro bezkontaktní snímání - otisky prstů.

Certifikovaná montážní firma výrobků Jablotron, Paradox, ACTi, VAR-NET Elektronické zabezpečovací systémy.

Maloobchod, prodej: -domácí elektrospořebiče -veškerá elektronika -bílá technika.

Služby: - připojení k internetu - montáž elektronické zabezpečovací systémy, kamery - služby v oblasti IT.

Maloobchod, prodej, servis: - mobilní telefony - příslušenství k mobilním telefonům.

Výroba, montáž, servis - vzduchotechnické potrubí - pračky vzduchu - digestoře - laboratorní nábytek - nádrže. Činnost - svařování termoplastů - CNC frézování.

Výroba, prodej: -klimatizační a vzduchotechnické technologické jednotky.

Služby: - distribuce antivirových produktů ESET.

FD SERVIS Vývoj a výroba: -elektronika ruční osazování desek, plošných spojů, navíjení cívek a transformátorů. Výroba: -kabelové svazky.

Bezečnostní technika: - bezpečnost majetku - požární a osobní bezpečnost - osobní bezpečnost - prodej bezdrátových termostatů.

Řemeslo, montáž: - elektroinstalace - domovní telefony - televizní a satelitní antény - elektronické zabezpečovací systémy

Pronájem, servis - prodejní a nápojové automaty na území Prahy a Středních Čech.