KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Výroba: -elektro-mechanické součástky -lisovna, lisování kovů -nástrojárna -výroba střižných nástrojů -produkce zejména pro automobilový průmysl.

Služby: -elektrické zařízení -poradenství v oblasti elektrotechniky a energetiky -projektování elektrická zařízení, hromosvodní zařízení, rekonstruované stávají zařízení -montáž, opravy -údržba, revize elektrických zařízení, elektrických přístrojů a nářadí, hromosvodů -termografická měření elektrických zařízení a ...

Provoz, servis: - výherní videoloterijní terminály (VLT) - výherní hrací přístroje (VHP)

Internetový prodej, e-shop: -elektrospotřebiče -bílá technika

Stavební bazar: - komisní prodej, nákup, výkup: - použitý materiál stavební, elektro, vodoinstalační, topenářský, klempířský, truhlářský, zámečnický, průmyslové zboží - doprava nakoupeného zboží. Second hand.

Plynoservis. Oprava, kompletní servis: -plynové spotřebiče -plynové kotle -ostatní plynové domácí spotřebiče.

Služby: - poradenství v oblasti IT - správa sítí - monitoring serverů i koncových stanic - tvorba a správa internetové prezentace - prodej, servis počítače, výpočetní technika

Provádíme opravy praček, myček, dále prodej elektrospotřebičů volně stojících i vestavěných včetně instalace. Prodej náhradních dílů značek AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, WHIRLPOOL a další.Repase plastových van u praček.

Projekce, inženýrské služby, dodavatelské zabezpečení: -specielní profese Ravel -ústřední vytápění -vzduchotechnika -elekrická instalace, elektrické instalace -zdravotní technika -rozvody plynu -chladící zařízení -vybavení kuchyní, vybavení kuchyně.

Elektroservis. -elektroinstalační materiál jihlava -osvětlovací tělesa -elektrická topná tělesa (přímotopná) -spínače (vypínače) -žárovky, zářivky, stykače -kabely, flexošňůry, koaxiály, konektory -jističe, pojistky -elektrické hodiny -transformátory -ventilátory -zásuvky, zástrčky -baterie, akumulátory, ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů Truhlářství, podlahářství

Mobily Jihlava s.r.o. se zaměřuje na servis a opravy mobilů, tabletů a notebooků různých značek.

TOP HIFI EUROPE s.r.o. se zaměřuje na návrhy a realizace systému pro komerční a rezidenční účely a audio systémy MBL.

Štěpán Kačer se zaměřuje na dodávku LED osvětlení, elektroinstalační a elektromontážní práce a ozvučení.

X-Kabel, s.r.o. se zaměřuje na výrobu kabelové konfekce a na konstrukci a výrobu strojů a nástrojů.

JEŽEK KLIMATIZACE s.r.o. se zaměřuje na dodávku a instalaci klimatizací a chlazení do rodinných domů, bytů, kanceláří, skladů a vinoték.

IT-BOX s.r.o. se zaměřuje na komplexní IT služby a řešení, dodávku hardwaru a softwaru, zálohování dat a webhosting.

Selitech s.r.o. se zaměřuje na servis, prodej a poradenství počítačů, notebooků, mobilních zařízení a tabletů.

Firma Břetislav Matějíček kompresory s.r.o., se sídlem v Polné, nedaleko Jihlavy na Vysočině, se zaměřuje na opravy, servis a diagnostiku kompresorů, i průmyslových, a chladících zařízení. Kompresy se závažnější závadou demontujeme a provedeme jejich repasi.

Výroba: - elektrické PVC kabely - kabely pro FVE - bezhalogenové kabely - pryžové, koaxiální kabely - stojany, cívky.

Multimarket. Prodej: -domácí elektrospotřebiče -nábytek -drogerie, barvy, laky -svítidla -audio, video, HI-FI -sklo, keramika -elektroinstalační materiál -krmivo a chovatelské potřeby -hospodářské potřeby -vodoinstalační, plynoinstalační materiál, kamna, kotle, sporáky -kuchyňské potřeby -jízdní kola -kování, spojovací materiál.

Prodej, montáž: -klimatizace -solární systémy -tepelná čerpadla -fotovoltaické systémy -vzduchotechnika.

inkoustové kazety, tonery, kazety Snap, plnící sady, TTR papír, tiskárny, speciální papíry, filtry pro laserové tiskárny Havlíčkův Brod, Pelhřimov, Polná, Humpolec Největší evropská síť obchodů se spotřebním materiálem do všech tiskáren, které se dostaly na trh v posledních 20 letech. Zaručujeme úsporu oproti originálním náplním. Garantovaná ...

Rostislav Schenk se zaměřuje na prodej, montáž, opravy a realizace satelitní a anténní techniky.