KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o.
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o.
Servis výpočetní techniky. Opravy počítačů, notebooků a mobilních telefonů.

Jukebox na pronájem. Rezervujte si termín zapůjčení. Jukebox zapojíme a předvedeme - nevhazují se do něj žádné mince.

Maloobchod, prodej, servis, opravy: - bílá technika - pračky - myčky - elektrospotřebiče. Internetový obchod.

Výroba nábytku na zakázku: -kuchyní, vestavěných skříní, nábytku z masivu, kanceláří a vybavení komerčních prostor -prodej a montáž elektrospotřebičů.

Montáž, opravy - televizní antény - satelity - kamerové systémy - domácí telefony.

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace - mobilní klimatizace - odvlhčovače, vysoušeče. Značky: - Mitsubishi, Sinclair, Daikin a LG. Zajišťujeme služby pro Zlín, Brno, Moravu.

Služby: -bezdrátové sítě WiFi -internetovou telefonii VoIP -strukturovanou kabeláž. Prodej: -výpočetní technika: -PC sestavy, počítače, notebooky -HW hardware a SW software.

Výroba, výrobce: - pružné měděné, hliníkové sběrnice.

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - sušáky prádla, okenní síťky, hrnce, pekáče, nádobí z varného skla Simax, demižony - elektroinstalační materiál - textilní galanterie.

Společnost PSWNET Zlín s.r.o. se specializuje na dodávky a instalace kamerových i zabezpečovacích systémů do malých i velkých objektů či veřejných institucí. Profesionálně zabezpečí byt či dům, aby byl Váš majetek ochráněn. Prioritou firmy je kvalita poskytovaných služeb s cílem maximální spokojenosti každého zákazníka. S námi máte kamerový i ...

Výroba elektro rozvaděčů pro automatizaci. Tvorba projektové elektro dokumentace. Oprava jednoúčelových strojů. Revize elektrických strojů a zařízení. Elektromontáže. Montáž strojních zařízení. Automatizace.

Prodej a montáže elektro, EZS, EPS, CCTV, ostatní služby: - elektronické zabezpečovací systémy EZS - prodej a montáž - monitorování pultem centralizované (centrální) ochrany - zabezpečovací systémy objektů - docházkové a přístupové systémy - montáže EPS (el. požární systémy) - prodej a montáže kamerových systémů - zabezpečovací systémy ...

Dodávka, instalace: - rekuperační jednotky - klimatizace.

Dodavatel osvětlení. Světelné výpočty, návrhy osvětlení. Sklad, výdejní místo: - Zlín, J.A. Bati 5542 - Areál Svit, 42. Budova.

Služby v oblasti výpočetní techniky: - systémový servis PC techniky - správa a údržba počítačových sítí - služby v oblasti internetu (připojení, sdílení) - kamerové systémy - instalace.

Společnost Global Business a.s. se zabývá výhradně návrhy, výrobou a projektováním elektrických rozvaděčů a přípojnicových systémů o jmenovitém napětí do 1000V AC/1500V DC a jmenovitém proudu do 7000A. Disponujeme všemi potřebnými certifikáty a zkouškami pro výrobu elektrických rozvaděčů NN a ostatní nabízené činnosti. Výroba, projektování: - ...

Prodej, oprava, servis: - elektronika - audio, video Montáž, servis: - satelity, antény.

Stavební firma: - rodinné domy - haly a průmyslové stavby - sanace, zateplování budov - dřevostavby - hydroizolace staveb - chodníky - truhlářské, klempířské, tesařské a pokrývačské práce Řízené větrání. Dodávka: - větrací jednotky - rozvody vzduchu.

Výroba, dodávka, montáže, projektování: -tepelná čerpadla -klimatizace -vzduchotechnika. Výroba, montáže, revize: -rozvaděče nízkého napětí (NN). Práce: -elektromontáže, elektroinstalace - slaboproud.

NOTEBOOK SERVIS Prodej, instalace, servis: -výpočetní technika: -počítače, notebooky -počítačové sítě LAN, WAN.

Montáže, oprava, rekonstrukce, projekce, revize: -elektroinstalace -hromosvody. Montáž, instalace: -domácí telefony -elektrické topení.

Výroba rozvaděčů a tlumivek. Provádění kompenzace jalové energie, filtrace energetického rušení, výchozí a periodické revize. Opravy transformátorů.

Elektrorevize: - revize elektrických zařízení. Elektromontáže: - domovní telefony a videotelefony - bytové i nebytové objekty. Výroba, montáže, oprava, servis: - elektrorozváděčů. Hodinový manžel. Služby hodinového manžela: - montáže bezbečnostních a zabezpečovacích prvků v domácnosti: - bezpečnostní zámky - ...

Specializovaná prodejna značkových kávovarů: - automatické kávovary - pákové kávovary - kávovary na kapsle - profesionální kávovary - náhradní díly pro kávovary - vakuové kávovary - prodejní a výdejní automaty - a další. Servis a pronájem kávovarů.