KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Práce: -elektroinstalační, elektromontážní. -revize elektrických zařízení a hromosvodů bez omezení napětí.

Provádím montáže i opravy televizních antén a satelitů pro kvalitní HD příjem českých a slovenských programů. Výhodný prodej satelitní techniky za internetové ceny na www.elektrosat.cz. Instalace jsou nejčastěji v okresech Uherské Hradiště, Zlín, Hodonín.

Vývoj, výroba: - osobní radiostanice - ruční a mobilní stanice - vícepásmové systémy - datová zařízení - příslušenství - telefonní technika - časoměrná technika - elektronika pro letectví.

Maloobchod, prodej, servis, e-shop: -výpočetní a kancelářská technika, spotřební materiál. -pokladny EET.

Elektroservis. Opravy: - elektropřístroje.

Služby: -připojení k internetu -správa sítě Oprava, servis: -počítače

Velkoobchod, maloobhchod, prodej: -návrh a osazování pcb -svítidla (osvětlení, světla): -venkovní, pouliční.

Tabák, noviny, časopisy. Distribuce: -výpočetní technika: -počítače -spotřební materiál. Služby: -servis výpočetní techniky.

Franchisingový partner AutoCont CZ a.s. Prodej, komplexní služby (servis, montáže, poradenství): -značková výpočetní technika: -počítačové sestavy -průmyslové počítače -příslušenství -tiskárny -notebooky -software. -pokladní systémy, pokladny -kamerové systémy.

Maloobchod, prodej, montáž, poradenství: - satelitní a anténní technika - audio-video: reproduktory, MP3 přehrávače, sluchátka, zesilovače - car audio: reproduktory, reprobedny, výhybky - měřící přístroje: analogové, digitální - pc - komponenty: periferie, web kamery atd. - satelitní technika: paraboly, přístroje - ...

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, ...

Poskytujeme montážní práce v oblasti suché výstavby a interiérových konstrukcí. Specializujeme se na odvětrávané fasádní systémy včetně instalace zateplovacích a hydrofobizačních vrstev s povrchovými vrstvami typu Cembrit, Cembonit, Silbonit a pod., dále na bázi desek Alucobond jak v plošném provedení, tak i v provedení skládaných kazet, ...

Dodávka a prodej - PC sestavy - sítě Servis - PC sestavy - sítě Připojení k internetu Správa - sítě

Elektromontáže, elektroinstalace: -instalace rodinných domů, kancelářských i průmyslových prostor. Montáže, oprava, údržba: -elektrické rozvody -elektrická zařízení.

Opravy: - televizory Dodávka satelitních kompletů včetně montáže. Připojení k internetu.

Maloobchod: - satelitní technika GRUNDIG, Schwaiger, Homecast, Smart - prodej a instalace kompletů pro individuální příjem služby SKYLINK Instalace společných TV rozvodů (STA). Instalace optických SAT, TV vedení. Instalace kabelových vedení, správa a jejich údržba. Rekonstrukce bytových domů. Instalace hotelových systémů. Instalace ...

Internetový obchod, eshop, e-shop. Servis, opravy, maloobchod, prodej, bazar, výkup, odblokování: -mobilní telefony. Služby: -přehrávání firmware. Prodej, maloobchod: -příslušenství pro mobilní telefony.

Montáž, opravy a servis klimatizačních jednotek typu split, multisplit a VRF. Dále provádíme servis a montáž tepelných čerpadel vzduch-voda a rekuperačních jednotek. Samozřejmostí je i pravidelná revizní kontrola nařízená vládou-, , revize úniku chladiv´´ v chladícím okruhu s regulovanými látkami a F-plyny všech kategorií. Jednou z našich mnoha ...

Montáž, opravy, elektrických zařízení Servisní opravy napař.žehlících systémů Laurastar a Unitekno

Elektroinstalační (elektromontážní) práce. Přípojky NN. Elektroinstalace - průmyslové objekty, rodinné domky zděné, dřevostavby. Montáž hromosvodů. Výroba a montáž: - rozvaděčů NN. Montáže, opravy a údržba MaR (měření a regulace). Zabezpečení objektů, slaboproudé rozvody. Elektrické vytápění. Montáže, opravy, údržba - veřejného ...

Bezpečnostní agentura: -fyzická ochrana a ostraha osob a majetku -převozy peněz. Služby: -detektivní -pátrací -ochranné. Dodávka, prodej, montáže: -bezpečnostních zařízení, EZS, EPS -mříže, trezory -vstupní a docházkové systémy -telefonní ústředny -elektroinstalace.

Práce: -elektromontáže, elektroinstalace: -zabezpečovací systémy -domácí telefony -elektro revize -hromosvody -centrální vysavače -realizace podlahové topení. Prodej, maloobchod: -elektromateriál.

Inženýrská a obchodní činnost. Výroba, instalace a opravy: - elektrické stroje a přístrojů - konstrukce strojů a zařízení. Výroba a dovoz: - chemické látky a přípravky.

Plnění laserových tonerových kazet. Prodej renovovaných tonerů a válcových jednotek. Servis laserových tiskáren. Prodáváme pouze námi repasované tonerové cartridge. Nepřekupujeme a nepřeprodáváme ČÍNSKÉ ALTERNATIVNÍ TONERY.