KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. - nápojové automaty, kávovary a sodobary nejen do firem
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. je vašim spolehlivým partnerem pro osvěžení na pracovišti. Nabízíme širokou škálu nápojových automatů, kávovarů a sodobarů, které jsou ideální pro každou firmu. Naše služby jsou flexibilní a přizpůsobíme se vašim potřebám, aby vaše občerstvení bylo vždy rychlé, chutné a v designu, který vás bude bavit.
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. - nápojové automaty, kávovary a sodobary nejen do firem
TURCK, s.r.o.
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
Firma ALARM KFS s.r.o. dodává a montuje zabezpečovací a kamerové systémy pro různé potřeby. Nabízíme Vám elektronické, požární, plotové a evidenční systémy, kamery CCTV, domácí a video telefony, vjezdové závory a parkovací automaty. Zajistíme Vám nejen kvalitní techniku, ale i servis, instalaci a provoz.
ALARM KFS s.r.o.
Elektrorozvody rodinných domů, bytových jednotek, malých a středních firem. Elektrorevize, hromosvody. Opravy mobilních telefonů a notebooků. Montáž, instalace a nastavení satelitů

Společnost Miroslav Švub poskytuje ozvučení v interiérech i na venkovních podiích. Každý rok zajišťujeme ozvučení desítek maturitních, vysokoškolských a reprezentačních plesů, firemních i společenských večerů. Zvučíme nejen hlavní program, ale i studentské kapely, zajišťujeme aparát pro diskotéky a doprovodné programy. Poskytujeme techniku ...

Dodávka, montáže: - silnoproudé elektromontáže a elektroinstalace: - vnitřní a venkovní rozvody včetně elektrických zařízení a přístrojů, kabelů, elektrického vytápění a topení - vnitřní osvětlení, LED svítidla - hromosvody, zemní soustavy - slaboproudé elektromontáže: - satelitních a televizních rozvodů - ...

Prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky. Elektromontážní práce.

Výstavba chladících boxů. Servis, opravy: - chladících zařízení - průmyslového chlazení vody. Servis, montáž: - klimatizačních zařízení značky Sinclair, Fujitsu aj.

Montáž rekuperačních zařízení na klíč. Možnost čerpání dotace.

Společnost Kovys-Moto se zabývá distribucí, prodejem, montáží elektrických zařízení se zaměřením na motocyklové odvětví. Spolupracujeme s dodavateli předních značek jako jsou Motobatt, Electrospotrs, NGK, HELLA, Aerowhead, ELECTREX. Naší snahou je nabízet kvalitní komponenty a kvalitní servis, který zajistí dlouhodobou a bezproblémovou jízdu ...

Elektroinstalace. Projekční a inženýrská činnost: - elektrotechnika - řešení kompletní dodávky průmyslových, domovních a bytových rozváděčů. Dodávky: - přístroje - skříně - chrániče a jističe - spínací přístroje - datové produkty - kabely - svítidla.

Luxusní nábytek a bytové doplňky nabízí svým zákazníkům internetový obchod Uniqnabytek.cz. V našem širokém sortimentu naleznete sedací soupravy, pohovky, podnožky, postele, noční stolky, jídelní stoly a židle, skříně, komody, koupelnový nábytek a také širokou paletu velmi zajímavých a vkusných bytových doplňků. Internetový prodej, e-shop: - ...

Servisní činnost - opravy kopírek a tiskáren. Opravy a prodej kopírek, tiskáren, faxů, scannerů, počítačů, noteboků, Lan sítí, prodej softwaru, prodej papíru, tonerů, cartridgí, renovace tonerů - alternativního plnění, inkoustů.

Prodejna s mobilními telefony a příslušenstvím. Servis a opravy mobilních telefonů.

Výroba, montáž, záruční i pozáruční servis, výchozí i pravidelné revize: -slaboproudé bezpečnostní technologie včetně vývodu na PCO, SBS, MP, PČR, HZS pro: -EZS - elektrickou zabezpečovací signalizaci -EPS - elektrickou požární signalizaci -EKV - elektronickou kontrolu vstupu -CCTV - průmyslovou televizi -ERA – evakuační rozhlas.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - kancelářská technika.

Prodej, e-shop, oprava, servis: - hardware, software - počítače, notebooky - monitory - příslušenství.

Klima Zlín: -klimatizace -tepelná čerpadla -elektroinstalace -kamerové systémy -silnoprou, slaboproud -centrální vysavače.

Maloobchod, prodej: -nátěrové hmoty: -barvy, laky -malířské potřeby, malby -fasádní, interiérové nátěry -MEFFERT (DÜFA), SADOLIN. Služby: -tónování barev TIKKURILA na automatickém tónovacím stroji.

Práce: -elektromontáže. Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí - venkovní i kabelové -veřejné osvětlení. Nákup, prodej: -materiál: -elektromateriál, -kabely, -transformátory.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí venkovní i kabelové VN 22 kV, NN -veřejné osvětlení -trafostanice Prodej: -transformátory 22 kV. Nákup, prodej: -elektromateriál: -silové kabely nízkého a vysokého napětí -betonové stožáry -kabely -transformátory.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí venkovní i kabelové VN 22 kV, NN -veřejné osvětlení -trafostanice Prodej: -transformátory 22 kV.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí venkovní i kabelové VN 22 kV, NN -veřejné osvětlení -trafostanice Prodej: -transformátory 22 kV.

Autorizovaný prodej, maloobchod, servis, oprava: - televize - videopřehravače - MP3, CD, DVD, přehrávačů, přehravače - minidisky - HIFI věží, věže - autoradio, autoradia - digitálních fotoaparátů, fotoaparáty - videokamera. Záruční i pozáruční servis ostatních značek po dohodě.

Služby: -připojení bezdrátového Internetu, optický Internet -webdesign - tvorba www stránek -správa - počítačové sítě. Prodej, servis, oprava: -výpočetní technika.

Elektroinstalace. Alarmy, kamerové systémy. Instalatérské a topenářské práce. Malířské a natěračské práce.

Práce: -revize, revizní -elektromontáže, elektroinstalace -slaboproud -silnoproud -revize: -elektrická zařízení i nářadí -hromosvody -měřicí a regulační technika -montáže, instalace: -zabezpečovací a monitorovací technika -GPS -ozvučení -NONSTOP servis při haváriích.

Velkoobchod se zabezpečovacími systémy pro ochranu objektů, aut a GPS monitoring. Jsme oficální distributor SONY, CNB, Avigilon a dalších značek pro Českou republiku. Skuste naši vyškolenou technickou podporu, řešení na míru a záruční i pozáruční servis.