KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o.
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o.
VATACK s.r.o. - bezpečnostní a informační technologie
Hledáte někoho, kdo by se postaral o bezpečnost a efektivitu vašich informačních systémů? VATACK s.r.o. je zde, aby vám poskytl kompletní řešení. S týmem zkušených technických specialistů nabízíme služby, které pokrývají celé spektrum vašich potřeb v oblasti bezpečnostních a informačních technologií.
VATACK s.r.o. - bezpečnostní a informační technologie
Oprava, servis: - plynové spotřebiče - elektrické spotřebiče.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - výpočetní technika - počítače - komunikační technika - spotřební elektronika. Servis výpočetní techniky. Připojení k internetu. Webdesign.

Návrhy, realizace: -interiéry prodejen. Výroba, dodávka, prodej, montáže: -vybavení prodejen a obchodů: -chladící a mrazící zařízení: -chladící vitríny, pulty, mrazící boxy -obchodní zařízení: -regály -prodejní pulty, vitríny -nářezové stroje, masomlýnky -klimatizace -vinotéky -nerezové výrobky: -dřezy, regály, ...

Internetový obchod, eshop, prodej: - interiérová svítidla - venkovní světla - dekorativní světla - vánoční osvětlení. Zakázkové návrhy osvětlení. Sídlo firmy: - Prlovská 3680, 760 01 Zlín.

Prodej a servis počítačů, notebooků, tiskáren a příslušenství. Prodej: - počítačů, monitorů, notebooků - tiskáren - tonery, inkousty a plnící sady do tiskáren. Sestava, skládání počítačů na míru. Servis: - bezplatná diagnostika - čištění a odvirování počítačů a notebooků - zálohování, obnova a záchrana dat - instalace ...

Prodej a servis repasované výpočetní techniky pro firmy i koncové zákazníky: - počítače, notebooky - monitory. Speciální web pro školy - Skolnipocitace.cz Dodávka, zapojení, servis: -počítače pro školy - vybavení počítačové učebny, modernizace počítačových učeben. Prodej: - repasovaná informační technika: - počítače, notebooky, ...

Prodej a servis domácích elektrospotřebičů - pračky, myčky, sušičky a další elektrospotřebiče.

Nouzové otevírání bytů, automobilů-736224446 Výroba klíčů, autoklíčů s imobilizérem. Systém generálních klíčů. Montáž bezpečnostních dveří. Montáž dveřního zabezpečení. Prodej trezorů a schránek. Bezpečnostní kamerové systémy.

Anténní a satelitní technika - servis, montáž, prodej. Montáž antén a satelitů, oprava slabého signálu, zapojení kabeláže, oprava tv, renovace sta, zaměření antén, nastavení setopboxů, ladění programů, modernizace, výstavba stožárů a držáků, Skylink, Freesat, Upc, Telly.

Výhradní zastoupení: -BOPLA, RK ROSE KRIEGER, E-T-A, RMC*, PTR*, KE KITAGAWA. Dovoz (import), velkoobchod, maloobchod, zásilkový prodej: -BOPLA: -přístrojové skříňky pro průmyslovou elektroniku -RK ROSE KRIEGER: -lineární vedení, trubkové spojovací systémy, konstrukční systém BLOCAN -PTR* široký sortiment svorek ...

Revizní technik s oprávněním E2A revize elektrických zařízení do AC 1000 V a DC 1500 V, hromosvodů, strojů, přístrojů a rozváděčů v objektech třídy A - zařízení v objektech bez nebezpečí výbuchu..

Servis, opravy: - domácí elektrospotřebiče. Prodej bílé techniky. V případě nákupu u nás je montáž, zapojení a doprava do 40 km ZDARMA!

Prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky. Elektromontážní práce.

Výstavba chladících boxů. Servis, opravy: - chladících zařízení - průmyslového chlazení vody. Servis, montáž: - klimatizačních zařízení značky Sinclair, Fujitsu aj.

Montáž rekuperačních zařízení na klíč. Možnost čerpání dotace.

Luxusní nábytek a bytové doplňky nabízí svým zákazníkům internetový obchod Uniqnabytek.cz. V našem širokém sortimentu naleznete sedací soupravy, pohovky, podnožky, postele, noční stolky, jídelní stoly a židle, skříně, komody, koupelnový nábytek a také širokou paletu velmi zajímavých a vkusných bytových doplňků. Internetový prodej, e-shop: - ...

Prodej, e-shop, oprava, servis: - hardware, software - počítače, notebooky - monitory - příslušenství.

Maloobchod, prodej: -nátěrové hmoty: -barvy, laky -malířské potřeby, malby -fasádní, interiérové nátěry -MEFFERT (DÜFA), SADOLIN. Služby: -tónování barev TIKKURILA na automatickém tónovacím stroji.

Práce: -elektromontáže. Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí - venkovní i kabelové -veřejné osvětlení. Nákup, prodej: -materiál: -elektromateriál, -kabely, -transformátory.

Služby: -připojení bezdrátového Internetu, optický Internet -webdesign - tvorba www stránek -správa - počítačové sítě. Prodej, servis, oprava: -výpočetní technika.

Elektroinstalace. Alarmy, kamerové systémy. Instalatérské a topenářské práce. Malířské a natěračské práce.

Práce: -revize, revizní -elektromontáže, elektroinstalace -slaboproud -silnoproud -revize: -elektrická zařízení i nářadí -hromosvody -měřicí a regulační technika -montáže, instalace: -zabezpečovací a monitorovací technika -GPS -ozvučení -NONSTOP servis při haváriích.

Vývoj, výroba: - osazování desek plošných spojů - ruční osazení THT - pájení THT cínovou vlnou.

Oprava, servis: - pračky - domácí spotřebiče.

Velkoobchod, podniková prodejna: -svítidla: -zahradní(exteriér), bytová (interier), -bodová, stropní, nástěnná, stolní lampy.