Výpočetní technika v kanceláři zahrnuje osobní i přenosné počítače, tiskárny, skenery, faxy a kopírovací zařízení, dále pak tablety, telefony, překladače, kalkulačky, laminátory, skartovací stroje, sešívačky, popisovače a různé typy databází.

PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Kvalitu, záruku a nízké ceny v oblasti výpočetní a kancelářské techniky přináší firma PREMO s.r.o. Vyberte si ze široké škály domácích i kancelářských tiskáren značek HP, Oki, Canon, Dell, Epson, Kyocera, Lexmark, Brother. Pořídíte u nás také spotřební materiál, inkousty, tonery a další potřeby a příslušenství nejen do kanceláře. Zajišťujeme i ...
PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Prodej: - příslušenství k výpočetní technice - kancelářské potřeby - tiskárny, tonery, náplně - síťové prvky - multimédia.

Velkoobchodní prodej tonerů do tiskáren, inkoustů a pásek do tiskáren.

Prodej a servis: - průmyslových a stolních tiskáren štítků, etiket, vstupenek, - CD/DVD/BD médií, - prezentační technika.

Počítačový velkoobchod i maloobchod, prodej, servis a výkup: - PC komponenty - monitory - sestavy - notebooky.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej kancelářské techniky CANON a Hewlett Packard + servis. Spotřební materiál do tiskáren a kopírek různých značek. Renovace laserových cartridge + prodej alternativního spotřebního materiálu.

Služby spojené s IT: - návrhy, realizace, správa, sítě LAN, WAN, MAN - instalace HW a SW - outsourcing IT

Výroba, prodej, oprava: -výpočetní technika-hardware-HW -nové počítače NOVAK COMPUTER -repasované počítače -tiskárny -ekonomický software-SW. E-shop.

Výroba - www stránky Konzultace - výpočetní technika

Řešení problémů okolo PC, správa sítí, poradenství v HW i SW: - dlouhodobá smluvní správa datových sítí - outsourcing IT systémů - dodávky ucelených IT řešení - příprava projektů a poradenství v oblasti IT - výstavba datových a telekomunikačních sítí - dodávky značkové, výpočetní, telekomunikační a zabezpečovací techniky - ...

Počítačový a kancleářský servis - IT servis, správa sítí - grafické práce, výroba letáků, tisk vizitek - e-shop počítačů a výpočetní techniky.

· Dodávky výpočetní techniky a programového vybavení · Dodávky kancelářské techniky a spotřebního materiálu · Modernizace Vaší stávající techniky · Návrhy, montáž a instalace počítačových sítí · Tvorba programového vybavení na zakázku · Tvorba www stránek · Odborné konzultace · Antivirová kontrola a odstraňování počítačových virů · ...

Provádíme servis, opravy a údržby tiskáren a kopírek.

Montáž: -elektronické zabezpečovací systémy -slaboproudé rozvody Prodej, e-shop, servis, oprava: -výpočetní technika

Zabýváme se prodejem notebooků a ostatní výpočetní techniky včetně příslušenství. Sestavování PC na míru. Prodej repasovaných PC a notebooků. Poskytujeme kompletní PC servis a odborné poradenství.

Výroba, montáž a opravy výrobků a zařízení spotřební elektroniky. Montáž a opravy kancelářské a reprodukční elektroniky.

Spotřební materiál do tiskáren, tiskárny, kopírky, IT. Potisk identifikačních karet.

Pronájem kancelářských strojů a zařízení včetně počítačů.

DODAVATEL (dodávky) HARDWARE A SOFTWARE: - výpočetní technika (počítače PC) - notebooky Hewlett Packard (HP Omnibook) a UMAX - operační systémy (OS) Windows a Linux (včetně instalace)

Distribuce: - výpočetní technika nabízející HW a SW. Prodej: - počítačové sestavy - servery - notebooky - PDA a PC komponenty - MP3 přehrávače.

výpočetní a kancelářská technika, PC sítě, programové vybavení, reklamní předměty včetně potisku.

Prodej výpočetní techniky. Návrh, realizace a provozování internetových prezentací. Zabezpečení počítačových sítí, konzultace a poradenství.

Prodej a záruční servis kopírek, faxů, tiskáren, popisovačů, multifunkcí Brother, Kyocera, Olivetti. Zajišťujeme servis Canon, Gestetner, Minolta, HP, UTAX, Ricoh. Opravy skartovačů a kancelářské techniky. Kopírujeme do A3 barevně, laminace a vazba.

Vývoj - hardware pro speciální složky - hardware pro řízení technologických procesů Servis - hardware Školení - software - hardware

Velkoobchod, maloobchod: - kancelářské potřeby..