Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

HEXA s.r.o.
Společnost HEXA s.r.o. poskytuje účetní, daňové a ekonomické poradenství. Nabízíme komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňové evidence. Služby zajišťujeme pro malé, střední i velké firmy, OSVČ, města, obce i neziskové organizace. Veškeré služby poskytujeme i zahraničním klientům, komunikace v angličtině a němčině.
HEXA s.r.o.
AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
Společnost AUDITIA spol. s r.o. poskytuje auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví. Věnujeme se poradenské činnosti v oblastech účetnictví, daní a ekonomicko-organizačního poradenství. Zaměstnáváme auditory, daňové poradce, soudní znalce a specialisty z oboru účetnictví a oceňování. Všichni naši pracovníci mají dlouholeté ...
AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
Poradenství včetně zprostředkování služeb: - energie pro domácnosti, veškerý poradenský servis ohledně srovnání cen elektřiny, plynu - poradenský servis ohledně srovnání cen pojištění automobilů - finanční služby.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě Sestavování rozpočtů a oceňování stavebních prací. Vytvoření souhrnných rozpočtů staveb ve spolupráci s profesními specialisty.

Finanční poradce - sestavení finančního plánu dle Vašich možností a potřeb - posouzení stávajících finančních produktů životní a majetková pojištění, stavební spoření, penzijní fond - zhodnocování úspor investicemi na kapitálových trzích - navržení nejekonomičtějšího řešení k dosažení Vašich cílů řešení bydlení, zajištění rodiny, studia a ...

Ekonomické poradenství. Ekonomická školení, manažerské kurzy, kurzy rozvoje společnosti.

Služby podnikového finančního a investičního bankovnictví. Fúze a akvizice Transakční financování Podnikové poradenství. Poradenství při nákupu a prodeji firem na trzích v České republice a na Slovensku.

Finanční a ekonomické poradenství. Zprostředkování obchodu a služeb se specializací na finanční programy a investice.

Finanční poradenství. Výstavba, prodej, pronájem: - rodinné a bytové domy.

Daňové poradenství Ekonomicko - organizační poradenství Poskytují - ekonomicko-organizační poradenství Vedení - účetnictví.

Finanční poradenství. Oddlužení nemovitostí: - řešení dluhů. Výkup a prodej: - pohledávky.

Nabízíme zpracování daňového přiznání všeho druhu. Ekonomické poradenství Vedení účetnictví - mzdy - zpracování účetnictví pro bytová družstva a SVJ (společenství vlastníků jednotek) Vymáhání pohledávek.

Ekonomické a investiční poradenství Vedení - účetnictví - daňové evidence.

Auditorské služby. Daňové poradenství. Ekonomické poradenství. Vedení účetnictví.

Finanční analýzy Komplexní architektonické služby Komplexní projekční služby

Ekonomické poradenství. Zpracování kompletního investičního a finančního poradenství.

Zabýváme se poradenstvím v oblasti osobního bankrotu, oddlužení, exekuce, konkurzu a reorganizace firem.Nabízíme oddlužení dle insolvenčního zákona (osobní bankrot), právní pomoc, finanční a dluhové poradenství.

Finanční poradenství: - investice, úvěry, pojištění, fondy.

Poradenství při získávání dotací z fondů ČR a EU - mapování reálných možností financování.

Ekonomické poradenství pro právnické osoby Organizační poradenství pro právnické osoby