Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

HEXA s.r.o.
Společnost HEXA s.r.o. poskytuje účetní, daňové a ekonomické poradenství. Nabízíme komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňové evidence. Služby zajišťujeme pro malé, střední i velké firmy, OSVČ, města, obce i neziskové organizace. Veškeré služby poskytujeme i zahraničním klientům, komunikace v angličtině a němčině.
HEXA s.r.o.
AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
Společnost AUDITIA spol. s r.o. poskytuje auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví. Věnujeme se poradenské činnosti v oblastech účetnictví, daní a ekonomicko-organizačního poradenství. Zaměstnáváme auditory, daňové poradce, soudní znalce a specialisty z oboru účetnictví a oceňování. Všichni naši pracovníci mají dlouholeté ...
AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
Oddlužení dle Insolvenčního zákona - zastavení nárůstu dluhů, ochrana před věřiteli a exekutory, oddlužení, likvidace až 70-ti % dluhů.

Poradenství v oblasti financí. Organizační a systémové poradenství. Marketing.

Financování: -pohledávky. Pracoviště Praha: -Václavské náměstí 56, tel.: 224032873.

Finanční poradenství, finanční poradce. Pobočka: -U Studia 33, (kanceláře č.508-511) Ostrava-Zábřeh.

Investice do strategických projektů a majetkových účastí ve významných společnostech zejména v České republice, Polsku a na Slovensku. Mezi hlavní okruh činností patří: - akvizice, revitalizace a dlouhodobé zhodnocování velkých a středně velkých společností - ekonomické, investiční, výrobní a obchodní poradenství .

Finanční poradenství: - životní pojištění - havarijní pojištění - hypoteční úvěry - povinné ručení - pojištění domácností a nemovitostí - úrazové pojištění - osobní účty - podílové fondy.

Poradenství v oblasti: - finanční, ekonomické - pojištění - investiční, investice - financování bydlení - optimalizace výdajů.

Komplexní služby a poradenství v oblasti investic do zlata a drahých kovů. Obchod, nákup, prodej, E-shop: - investiční zlato a drahé kovy (investiční stříbro, platina, paládium ve formě slitků a mincí). Ekka gold spoření ve zlatě. Úschova zlata a drahých kovů. Pronájem bezpečnostních schránek.

Služby: - poradenství - finanční, organizační, ekonomické.

Nebankovní půjčky zástavou nemovitostí (RD, chaty, bytu v os. vl., i bytu družstevního) až na 30 let. Řešíme vyplacení dluhů na nemovitostech, exekuce, dražby nebo nevýhodné zástavy. Neplatíte žádné poplatky předem! Zdarma odhad nemovitostí, v případě vašich dluhů zdarma obvoláme vaše věřitele, exekutorské úřady, finanční úřady atd. Nabízíme ...

Služby: - ekonomické a finanční poradenství pro občany ve finanční tísni.Zpracování návrhu na povolení oddlužení.

Zadávání a administrace veřejných zakázek včetně právní pomoci.

Finanční poradenství. Odkupování a vymáhání pohledávek.

Poradenství: - ekonomické, finanční - organizační. Tržní oceňování majetku.

Finanční služby Realitní kancelář Realitní kancelář

Ekonomická činnost Vedení - účetnictví Půjčovna - malá mechanizace Prodej - hutní materiál

Nezávislé finanční poradenstvíkoncepty - příjmy - penze - bydlení - investice

Příprava - žádosti o dotace ze strukturálních fondů EU Příprava - investiční záměry Informační centrum - podpora revitalizace brownfieldů

Ekonomické poradenství Organizační činnost Realitní agentura