Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

HEXA s.r.o.
Společnost HEXA s.r.o. poskytuje účetní, daňové a ekonomické poradenství. Nabízíme komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňové evidence. Služby zajišťujeme pro malé, střední i velké firmy, OSVČ, města, obce i neziskové organizace. Veškeré služby poskytujeme i zahraničním klientům, komunikace v angličtině a němčině.
HEXA s.r.o.
Daňové poradenství - vedení účetnictví - mzdy Účetní poradenství

Konzultační služby na světových finančních trzích Výuka a školení - odborníci pro práci na mezinárodních finančních trzích

Zpracování - daňová přiznánídaňové poradenství Finanční poradenství Vedení - účetnictví - daňová evidence zpracování - mzdy

Provádíme poradenství v oblasti ekonomické a finanční analýzy. Zajišťujeme investiční programy. Zprostředkujem tuzemské a zahraniční investice.

Hlavním oborem činnosti je rozúčtování nákladů na služby spojené s bydlením.

Zajištění adekvátního odškodnění pro poškozené z oblastí dopravních nehod

Poradenství: - finanční, ekonomické.

- Normalizační služby, kontrola a certifikace jakosti. - Finanční poradenství

Komplexní řešení vašich pohledávek a závazků..

Nabízíme strategické poradenství, které umožní porozumět rozhodujícím trendům na trzích, definovat optimální strategii a provést odpovídající změny ve fungování organizace.

Naše společnost se zabývá zprostředkováním hypoték. Provádíme kvalifikované srovnání hypoték z aktuální nabídky s cílem najít tu nejvhodnější pro daného klienta.

Poskytuji nezávislé finanční poradenství. Nabízím zpracování finančních plánů či optimalizaci rodinných financí.

Poradenství a zastupování klienta v oblasti optimalizace a snížení nákladů prostřednictvím moderních nástrojů (např. e-aukce).

iq FIRMA pro Vás aktivně sleduje moderní trendy v jednotlivých odvětvích nákladů firem od energií, finančních produktů, digitalizace dokumentů, softwaru po úklidové služby. Umíme Vaše nákladové položky komplexně uspořádat a doplnit je o ty aktuálně nejchytřejší produkty na trhu s cílem významného uspoření nákladů a zvýšení Vaší ...

Pracuji jako nezávislý finanční poradce od roku 2010. Za období mého působení v oblasti financí jsem pracovala ve finančních, účetních, designérských i marketingových službách, dále ve spolupráci s architekty developerskými a dodavatelskými společnostmi. Od dubna 2010 jsem se registrovala na Ministerstvu financí České republiky jako, , ...

Služby finančního a personálního poradce: - poskytování finančního a personálního poradenství a krizového managementu.

TRAFICON je nezávislá poradenská společnost poskytující klientům integrované služby v oblasti Fúzí a akvizic Corporate finance Management consulting Financování energetických projektů TRAFICON svým klientům přináší efektivní a kreativní řešení.

Specialista v poskytování služeb a komplexních řešení v oblasti vozových parků i jednotlivých vozidel. Mezi naše produkty patří: - správa vozových parků, vozového parku - full service leasing - operativní leasing - zpětný leasing - kompletní služby pro leasingové společnosti. Mezi nabízenými službami naleznete: - financování - ...

Naše společnost se zabývá zprostředkováním elektronické aukce. Na základě sdružené poptávky domácností vyjednáme nižší ceny za energie a eliminujeme nevýhodné podmínky smluv s dodavateli.

Zprostředkování hypoték a další finanční služby

Finanční a úvěrové poradenství. Zprostředkování financování pro občany i firmy - hypotéční úvěry, pojištění, financování ordinací, development, konsolidace půjček atd.

Finanční Institut vznikl jako reakce na stále se zhoršující kvalitu finančních poradců v České republice. Sdružuje vysoce kvalifikované odborníky na finanční produkty, kteří se specializují na kontrolu smluv, jež si klienti běžně sjednávají s řadovými finančními poradci.

Daňové poradenství Ekonomické poradenství Vedení finančního a mzdového učetnictví

Finanční poradenství Půjčky - úvěry - hypotéky