Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
Společnost AUDITIA spol. s r.o. poskytuje auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví. Věnujeme se poradenské činnosti v oblastech účetnictví, daní a ekonomicko-organizačního poradenství. Zaměstnáváme auditory, daňové poradce, soudní znalce a specialisty z oboru účetnictví a oceňování. Všichni naši pracovníci mají dlouholeté ...
AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
HEXA s.r.o.
Společnost HEXA s.r.o. poskytuje účetní, daňové a ekonomické poradenství. Nabízíme komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňové evidence. Služby zajišťujeme pro malé, střední i velké firmy, OSVČ, města, obce i neziskové organizace. Veškeré služby poskytujeme i zahraničním klientům, komunikace v angličtině a němčině.
HEXA s.r.o.
Inkasní a právní služby Realitní kancelář

Služby: -poskytování úvěrů a půjček -vyplácení exekucí -insolvence -oddlužení nemovitostí

Finanční poradenství - zprostředkování úvěru, půjčky.

Ekonomické poradenství Tržní ocenění nemovitostí - posudky ekonomika ceny a odhady nemovitostí - ocenění nemovitostí pro úvěrová řízení zpracování - vyhláškové odhady nemovitostí Realitní činnost - bytové prostory Realitní činnost - nebytové prostory Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Vymáhání dluhů, pohledávek. Alektum je jedna z největších evropských inkasních agentur, která se specializuje na inkasování dluhů a dlouhodobý dohled.

Dataproviders s.r.o. je nezávislou poradenskou společností, specializující se na optimalizaci privátních i firemních financí v oblastech: úvěry komplexní ochrana před rizikem ve všech oblastech života důchodové zabezpečení (včetně II. a III. pilíře) spoření investice zaměstnanecké benefity ochrana průmyslových a podnikatelských ...

Rádi Vám pomůžeme se zpracováním účetnictví, mezd a s finančním poradenstvím.

Služby: -hypotéční poradenství

Účetní, daňové a finanční poradenství.

Investiční a finanční poradenství - pojíštění - hypotéky - investice.

Finanční poradenství - poskytování půjček, úvěrů.

Zpracování účetnictví, daňové evidence a mzdové agendy.

Služby: -finanční poradenství

Finanční poradenství - sjednávání úvěrů, hypoték, spoření a pojištění.

Činnost: - auditorská služby - supervize účetnictví - účetnictví - ekonomické poradenství

Služby: - vyřízení a čerpání dotací z EU - vymáhání a správa pohledávek - úspora nákadů - finanční controlling

Služby: - účetnictví - daně - audity - ekonomického poradenství

Právní poradenství. Služby pro zadavatele veřejných zakázek. Finanční poradenství - účetní služby, vedení daňové evidence a mzdová agendy. Služby virtální kanceláře - poštovní služby - telekomunikační a datové služby - pronájem jednací místnosti - správa datových schránek.

Insolvenční správce - insolvenční řízení.

Společnost Nova Leasing je významný český poskytovatel finančních služeb a peněžních prostředků pro firmy a podnikatele. Nova Leasing nabízí své zkušenosti a nová řešení při nedostatku finančních prostředků, včetně zpětného leasingu. V oboru zpětného leasingu je Nova Leasing specialista se silným finančním zázemím a profesionálními službami.