Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

HEXA s.r.o.
Společnost HEXA s.r.o. poskytuje účetní, daňové a ekonomické poradenství. Nabízíme komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňové evidence. Služby zajišťujeme pro malé, střední i velké firmy, OSVČ, města, obce i neziskové organizace. Veškeré služby poskytujeme i zahraničním klientům, komunikace v angličtině a němčině.
HEXA s.r.o.
AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
Společnost AUDITIA spol. s r.o. poskytuje auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví. Věnujeme se poradenské činnosti v oblastech účetnictví, daní a ekonomicko-organizačního poradenství. Zaměstnáváme auditory, daňové poradce, soudní znalce a specialisty z oboru účetnictví a oceňování. Všichni naši pracovníci mají dlouholeté ...
AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
Finanční poradce Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna Pojišťovací poradce

Daňová přiznání Podnikatelské a ekonomické poradenství Vedení účetnictví - daňová evidence - mzdové účetnictví - vedení pomocných evidencí (majetek, rezervy, sklady, …) - zastupování před úřady

Služby: - komplexní poradenský servis v oblasti rodinného finančního poradenství -finanční optimalizace a plánování, hypoteční úvěry, spotřební úvěry, úvěry ze stavebního spoření, investice, zaměstnanecké výhody, korporátní obchody.

Koordinace financování projektů k rozvoji regionu velkomeziříčského a Bítešsko - podpora tvorby a realizace projektů v regionu.

Nezávislé konzultace a zprostředkování - výběr ze všech finančních institucí na ČR trhu - renta - penze, investice, daňové výhody - optimalizace - kontrola již uzavřených smluv - výběr ze všech finančních institucí na ČR trhu - bydlení - hypotéky, úvěry, stavební spoření - stavební spoření - pojištění - životní, rizikové, ...

Finanční poradenství v oblasti stavebního spoření, hypotečních úvěrů, penzijního připojištění, životního pojištění, investování.

EUROGRANT Consulting s.r.o. patří mezi stabilní společnosti poskytující odborné služby v oblasti dotačního, podnikatelského, finančního a projektového poradenství nejen na Vysočině, ale v rámci celé ČR. Služby: - zpracování ekonomických a podnikatelských studií a analýz; - zpracování žádostí o dotaci ve všech dostupných dotačních programech ...

Služby - ekonomické poradenství - marketingové poradenství - outsourcing IT - konzultační činnost

Obchodní zástupce Českomoravská stavební spořitelna.

Obchodní zástupce Českomoravská stavební spořitelna.

Obchodní zástupce Českomoravská stavební spořitelna.

Afinpol, s.r.o. se zaměřuje na finanční poradenství, zprostředkování hypoték, úvěrů, různých pojištění a právní servis.

Prodej, výkup: - investiční zlato a stříbro.

FORWARDY finanční poradenství s.r.o. se specializuje na pojištění domů a domácností, aut a motocyklů, podnikatelů, životní pojištění, pojištění odpovědnosti za škody způsobené zaměstnavateli a v běžném občanském životě a na cestovní pojištění.

Ing. Dana Pokorná se zaměřuje na poskytování nebankovních půjček a finanční poradenství.

Vojtěch Hron se zaměřuje na finanční poradenství a zprostředkování životního i neživotního pojištění.

Služby: - poradenství v oblasti dotací

Ing. Josef Švoma se specializuje na rozpočty komunikací, venkovních kanalizací a venkovních vodovodů a na rozpočty pro dotace, projekty a výběrová řízení.

Luboš Belatka se specializuje na realitní činnost, zprostředkovává prodeje nemovitostí a poskytuje právní a finanční poradenství.

Stavební a montážní společnost STAVOPLAST spol. s r.o. působí na trhu od roku 1991. Stěžejní činností firmy jsou kompletní i dílčí revitalizace bytových domů. Dále se zabývá dodávkami a montážemi vodovodního a kanalizačního potrubí. Působností firmy je celé území České republiky. Naše služby: - zateplení a fasády - čištění a sanace fasád - ...

Firma zajišťuje dotační poradenství a řízení projektů. Klientům pomáháme s krizovým managementem pro příjemce a přípravou projektů na kontrolu od různých orgánů. začínajícím podnikatelům pomáháme s analýzou, přípravou a studií podnikatelského plánu.

Pojišťovací a finanční služby. Produkty: - pojištění - penzijní připojištění - stavební spoření - hypoteční úvěry - hotovostní a spotřebitelské úvěry - reality. Sídlo firmy: - Rembrandtova 439/10, Ústí nad Labem.