Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

HEXA s.r.o.
Společnost HEXA s.r.o. poskytuje účetní, daňové a ekonomické poradenství. Nabízíme komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňové evidence. Služby zajišťujeme pro malé, střední i velké firmy, OSVČ, města, obce i neziskové organizace. Veškeré služby poskytujeme i zahraničním klientům, komunikace v angličtině a němčině.
HEXA s.r.o.
Služby: - poradenství v oblasti dotací

Ing. Josef Švoma se specializuje na rozpočty komunikací, venkovních kanalizací a venkovních vodovodů a na rozpočty pro dotace, projekty a výběrová řízení.

Luboš Belatka se specializuje na realitní činnost, zprostředkovává prodeje nemovitostí a poskytuje právní a finanční poradenství.

Stavební a montážní společnost STAVOPLAST spol. s r.o. působí na trhu od roku 1991. Stěžejní činností firmy jsou kompletní i dílčí revitalizace bytových domů. Dále se zabývá dodávkami a montážemi vodovodního a kanalizačního potrubí. Působností firmy je celé území České republiky. Naše služby: - zateplení a fasády - čištění a sanace fasád - ...

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. Kompletní finanční poradenství včetně péče o klienty. Obchodní zastoupení - Tábor Mostecká 1844/2 390 02 Tábor tel: 725 172 472 e-mail: radek.vondrak@gfin.cz.

Služby: - poradenská činnost při řešení pohledávek - pověřenec pro ochranu osobních údajů.

Služby: - firemní dotace - dotace z EU - finanční poradenství.

Poskytuje - finanční poradenství. Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, ...

-velkoobchod -specializované stavební činnosti -specializovaný maloobchod