Finanční společnosti nabízejí finanční produkty, jako jsou nebankovní půjčky, levné půjčky, úvěry bez ručitele, bez dokládání příjmů, bez zástavy a bez nahlížení do registrů. Rychlé úvěry vhodné pro zaměstnance, podnikatele i začínající živnostníky.

INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s.
Institut certifikace Svazu účetních, a.s. je vzdělávací agentura s dlouholetou tradicí na trhu vzdělávání. Organizuje a zabezpečuje vzdělávací akce v oblasti účetnictví, financí podniku, obchodního práva, daní a celou řadu dalších vzdělávacích aktivit. Naše akce jsou vhodné pro účetní odborníky, absolventy škol, ale i úplné začátečníky.
INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s.
Pobočka. Finanční služby. Autozastavárna. Ručení automobilem. Rychlá půjčka s možností užívání vozu. Rychlá půjčka bez možnosti užívání vozu. Rychlá půjčka s možností zprostředkování prodeje. Sídlo firmy: - Kopečná 248/31, Brno - Staré Brno.

Pojištění a finance - pojištění aut, osob, firem, majetku - hypotéky - investice

Poskytujeme nebankovní hypotéky, úvěry a půjčky se zástavou nemovitosti do výše 3 000 000 Kč se splatnosti až 20 let a možností předčasného doplacení bez pokut za předčasné splacení. Záznamy v registrech dlužníků nebo v registru exekucí nejsou překážkou k získání finančních prostředků. Nabízíme: nízký úrok a RPSN, předčasné doplacení zdarma, ...

-Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Zprostředkování obchodu a služeb

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poskytování technických služeb -Poskytování služeb osobního charakteru a pro ...

Služby: - emitování akcií - akcionářská agenda - správa akcií - dražby akcií...atd.

Služby: - obchodování s cennými papíry

Era finanční centrum Poštovní spořitelna. Bankovní účty (osobní účet, první konto, eurokonto). Spoření a investice. Úvěry na bydlení. Cestovní pojištění, povinné ručení, úrazové pojištění a pojištění domácnosti.

Služby: - hypoteční úvěry - vyplácení exekucí - stavební spoření - oddlužení.

Služby firmám v oblasti snižování nákladů na pojištění Financování Investice Zajištění - pojištěnísjednává - hypotéky - stavební spořeníslužby firmám v oblasti snižování nákladů na pojištění

Akciová společnost CETELEM ČR patří k lídrům mezi poskytovateli spotřebitelských úvěrů a v rámci asociace MasterCard International i k největším vydavatelům kreditních karet v České republice. Na českém trhu působí již více než deset let a během této doby se stala silnou a stabilní společností v oblasti spotřebitelského financování. Našim ...

Jsme specializovanou poradenskou společností působící v oblasti regionálního rozvoje a dotačního managementu. Nabízíme profesionální služby v oblasti dotačního poradenství při přípravě, realizaci a následné administraci projektů v rámci Strukturálních fondů EU, tuzemských dotačních programů a ostatních zdrojů. Dále nabízíme komplexní zajištění ...

Administrativní a poradenské služby v oblasti obchodování.

Pohledávky: - nákup - prodej - inkaso - kapitalizace. Likvidace: - společnosti. Provádění dražeb (dražby). Spisová služba.

Finanční a poradenská společnost. Poradenství: - ekonomické - daňové, daně: - správa pohledávek, pohledávky. - oceňování majetku - nemovitosti, podniky, nepeněžní vklady, hmotný i nehmotný majetek.

Finanční a poradenská společnost. Poradenství: - ekonomické - daňové, daně: - správa pohledávek, pohledávky. - oceňování majetku - nemovitosti, podniky, nepeněžní vklady, hmotný i nehmotný majetek.

Realitní činnost. Služby v oblasti realit a finančního poradenství. Nákup a prodej pohledávek. Inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Nabízíme služby v oblasti financí, půjček a financování investic. Zajišťujeme překlenovací půjčky. Poskytujeme investiční poradenství a hypoteční servis. Zabýváme se oddlužením klienta i zastupováním před exekutorem a odkupem krátkodobých pohledávek.

Finanční poradenství pro občany, rodiny a podnikatele: - investice, majetkové poradenství, - úvěry, hypotéky, - pojištění, - osobní finanční plány, - finanční poradenství a konzultace.

Naše společnost prodává ve svém webovém obchodě investiční zlato, zlaté slitky, zlaté a stříbrné mince. Spoření do zlata a stříbra je vhodné i pro drobné investory. Zaručujeme bezpečný a diskrétní nákup, rovněž tak i výkup.