Finanční společnosti nabízejí finanční produkty, jako jsou nebankovní půjčky, levné půjčky, úvěry bez ručitele, bez dokládání příjmů, bez zástavy a bez nahlížení do registrů. Rychlé úvěry vhodné pro zaměstnance, podnikatele i začínající živnostníky.

INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s.
Institut certifikace Svazu účetních, a.s. je vzdělávací agentura s dlouholetou tradicí na trhu vzdělávání. Organizuje a zabezpečuje vzdělávací akce v oblasti účetnictví, financí podniku, obchodního práva, daní a celou řadu dalších vzdělávacích aktivit. Naše akce jsou vhodné pro účetní odborníky, absolventy škol, ale i úplné začátečníky.
INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s.
Finanční služby - bezhotovostní devizové obchody - platby do zahraničí a inkasa ze zahraničí - finanční poradenství

Služby: - přímé finanční poradenství.

Poskytování komplexních služeb v oblasti pohledávek: - vymáhání - návrh na prohlášení konkurzu - žaloby o zaplacení pohledávky - konsolidace dluhů - oddlužení.

Konzultační společnost. Pokytování služeb v oblasti Business Inteligence.

Přetlaková tenisová hala. Reklamní činnost. Čištění a tepování interiérů automobilů. Prodej automobilů. Finanční služby - zúročení financí.

Obchodní zastoupení sAutoleasing. Služby: -zprostředkování leasingových, úvěrových smluv. (financování dopravní techniky, strojů)

Finanční a pojišťovací makléřská kancelář.

Finanční produkty: -krátkodobé půjčky do domácností -úvěry podnikatelům a občanům -odkup pohledávek.

Finanční poradenství. - zprostředkování pojištění - stavebního spoření, hypoték - spotřebitelské úvěry - investiční poradenství

Poradenství v oblasti: - finanční, ekonomické - pojištění - investiční, investice - financování bydlení - optimalizace výdajů.

Služby: - úvěry, hypotéky, financování měst a obcí, konsolidace úvěrů, prodej nemovitosí a financování.

Komplexní řešení pohledávek. Vymáhání a inkaso pohledávek. Správa pohledávek. Odkup a prodej pohledávek. Burza pohledávek. Evidence neuhrazených pohledávek. Likvidace závazků.

Finanční produkty: -krátkodobě půjčky do domácností -úvěry podnikatelům a občanům -odkup pohledávek.

Služby: -obchody s pohledávkami -správa pohledávek -finanční projekty -revitalizace.

Investování - ekologické technologie - solární elektrárny

Poskytuje - finanční poradenství Investiční společnost

Spolupráce s obcemi, podnikatelskými subjekty a neziskovými společnostmi v oblasti čerpání finančních prostředků ze strukturálních fondů EU.

Auditorské služby Daňové poradenství Finanční poradenství Účetní poradenství Prodej podniku, due diligence

Zpracování - daňová přiznánídaňové poradenství Finanční poradenství Vedení - účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda Zajištění - dotace

Poradenství: - finanční - osobní finanční plány - rodinné finanční plánování. Úvěry: - pojištění životní,kapitálové, rizikové - penzijní připojištění - stavební spoření.

-Zprostředkování obchodu a služeb

REALITNÍ KANCELÁŘ: - koupě, prodej a pronájem nemovitostí a prostor. SPRÁVA NEMOVITOSTÍ: - správa bytových domů všech druhů vlastnictví po právní a ekonomické stránce, včetně účetnictví. INVESTIČNÍ ČINNOST V NEMOVITOSTECH: - individuální zakázková činnost - pro investory vyhledáváme vhodné realizátory a uživatele, pro ...

Technický poradce v oblasti nakládání s odpady a obaly.