Předmětem exekucí jsou movité i nemovité věci. Ty jsou pak následně udávány na dražbách či různých konkurzech. Automobily, rodinné domy, elektronika či nábytek. S vyřešením exekuční záležitosti vám mohou pomoci exekuční úřady či různé nezávislé podniky.

NON STOP 607 611 511 Služby: -správa, údržba a pronájem nemovitostí -vyhledávání investicí do nemovitostí, jednání s úřady -sekání trávy -úklidové služby -facility services Nabídneme Vám lepší služby a cenu než Váš současný správce. Opravy bytového domu, spravované nemovitosti. Optimalizace vytápění a spotřeby TUV. Komunikace s nájemníky ...

Provozování veřejné dražby. Služby: - komplexní řešení v oblasti veřejných dražeb: - příprava, organizace a vlastní realizace dražby.

Dodávka - plynová paliva Prodej - pevná paliva Vymáhání pohledávek.

Finanční poradenství. Oddlužení nemovitostí: - řešení dluhů. Výkup a prodej: - pohledávky.

Reality, pronájmy, prodeje, výkupy nemovitostí, prohlášení vlastníků bytových domů apod. Exekuce, oddlužení nemovitostí, dražby, insolvence. Dále zajišťujeme právní servis, poradenství při prodeji a konzultace.

Zabýváme se poradenstvím v oblasti osobního bankrotu, oddlužení, exekuce, konkurzu a reorganizace firem.Nabízíme oddlužení dle insolvenčního zákona (osobní bankrot), právní pomoc, finanční a dluhové poradenství.

EXEKUTORSKÝ ÚŘAD Brno-město Soudní exekutor.

Komplexní služby v oblasti pohledávek: -soudní a mimosoudní vymáhání pohledávek -inkaso, odkup pohledávek -vyhledání dalších věřitelů pro společný postup proti dlužníkům -návrh na prohlášení konkursu na majetek dlužníka -trestní oznámení -přihlášení pohledávky do konkursu či likvidace -žaloba o zaplacení pohledávky -vyhledání ...

My nabízíme komplexní řešení, které vás zbaví starostí a bezesných nocí. Vyčíslíme vaše komplexní závazky z úvěru či půjčky, určíme tržní cenu nemovitosti a následně vyřešíme dluhy a exekuci na nemovitosti prodejem nemovitosti v exekuci nebo provedeme oddlužení.

Činnost: - vymáhání pohledávek - ostraha osob a majetku - detektivní služby.

Výkup (nákup), prodej pohledávek. Realizace a vymáhání pohledávek. Ostraha objektů a osob.

Komplexní, ucelené a profesionální služby v oblasti insolvence, zejména při oddlužení (osobním bankrotu).

Realitní, aukční agentura: -aukční prodej -prodej uměleckých předmětů -finanční a podnikatelské subjekty. -dražby: -dobrovolné, nedobrovolné -obrazová galerie.

Řešení, vymáhání pohledávek mimosoudní cestou prostřednictvím přímé komunikace s dlužníkem. Máme zkušenosti - vymáháním dluhů se zabýváme více než 20 let. Jsme seriózní, spolehliví a máme osobní přístup.

Profesionální, komplexní a ucelené služby v oblasti řešení pohledávek, pohledávky.

Poskytované služby: -půjčky -podnikatelské úvěry -zástavy a leasing nemovitostí -vyplácení exekucí i dražeb -hypotéky - klasické i americké -reality.

Řešení pohledávek: -on**-line aukce pohledávek -analýzy obchodních partnerů. Nákup, prodej, odkup: -pohledávky -movitý majetek -nemovitosti -konkurzní podstaty.