Pojištění osob zahrnuje v základu úrazové pojištění, nemocenské pojištění a důchodové pojištění. V rámci volitelného pojištění si můžete připlatit pojištění invalidity, pojištění pro případ smrti, pojištění dětí nebo pojištění pracovní neschopnosti.

Pobočka. Pojišťovna, pojištění: - životní - vozidel - bydlení - cestovní - penzijní připojištění.

Swiss Life je přední evropskou finanční skupinou působící v oblasti správy privátních i korporátních financí, řízení rizik a zajištění penze. Společnost s více jak stopadesátiletou historií dnes působí v řadě zemí světa, kde spravuje aktiva v hodnotě 3, 5 bilionu korun. Skupina zaměstnává přes 7000 osob. Swiss Life Select se zaměřuje na ...

Pobočka. Pojistná makléřská společnost Ostrava. Likvidace pojistných událostí. Zprostředkování pojištění a poradenství v oblasti řízení rizik.

Pojišťovací a finanční služby: - pojištění vozidel - pojištění nemovitostí - stavební spoření - penzijní připojištění - úrazové pojištění - povinné ručení se živelným a úrazovým pojištěním, včetně poškození zvěří.

Pojištění majetku a odpovědnosti za škody, pojištění podnikatelských a průmyslových rizik, komplexní pojištění movitého i nemovitého majetku.