Máte zájem o sjednání povinného ručení, havarijního pojištění, cestovního pojištění, pojištění majetku, úrazového pojištění nebo třeba pojištění podnikatelů? Obraťte se na pojišťovací zástupce z různých pojišťoven, kteří vám rádi představí svou nabídku.

-Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu, služeb a výroby

Ing. Tomáš Chudoba se zaměřuje na poskytování půjček, zprostředkování pojištění a na finanční poradenství.

-Velkoobchod a maloobchod Vodoinstalatérství, topenářství

Michal Ryšavý se zaměřuje na poradenství v oblasti úvěrů, financování a pojištění pro fyzické i právnické osoby.

-Nákup a prodej zboží za účelem jeho dalšího prodeje -Zprostředkování obchodu a služeb

Rostislav Lupač se zaměřuje na poradenství v oblasti pojištění a finančních produktů.

Služby: - pojišťovací poradenství - nabídka pojištění

Optimalizace - dodávky elektrických energií a plynu Finanční poradenství Zprostředkování - stavební spoření - hypotéky Zprostředkování - pojištění osob a majetku - penzijní připojištění

Služby: - realitní činnost - finanční poradenství a pojištění

Pojišťovací makléř - pojištění vozidel - pojištění majetku a odpovědnosti

Služby: -import a export -poradenství v oblasti investic a sektoru průzkumu a těžby nerostných surovin pro vybrané Africké země (Guinea, Burkina Faso, Kongo-Brazzaville).

Obchodní zástupce Allianz: - vyhodnocování rizik a škod - nabídka služeb a produktů

David Rohan se zaměřuje na zprostředkování hypoték, pojištění, spoření, důchodového připojištění a investičních produktů.

Finanční poradenství a zprostředkování pojištění

Služby: -realitní -finanční -pojištění -odhady -develop projekt

Pojišťovací kancelář. Pojišťovací makléř.

Služby: -životní pojištění -pojištění privátního majetku a odpovědnosti -cestovní pojištění -havarijní pojištění -povinné ručení -pojištění podnikatelů -stavební spoření -hypoteční úvěr -penzijní připojištění.

Služby: -životní pojištění -pojištění privátního majetku a odpovědnosti -cestovní pojištění -havarijní pojištění -povinné ručení -pojištění podnikatelů -stavební spoření -hypoteční úvěr -penzijní připojištění.

Pojišťovací a hypoteční makléř - Autopojištění - Životní a úrazové pojištění - Cestovní pojištění - Pojištění majetku a domácnosti - Investice a finanční plánování -Hypoteční úvěry -Spotřebitelské úvěry Provoz Facebookové poradny: www.hypotekyavsekolem.cz www.pojisteniavsekolem.cz www.investiceavsekolem.cz