Máte zájem o sjednání povinného ručení, havarijního pojištění, cestovního pojištění, pojištění majetku, úrazového pojištění nebo třeba pojištění podnikatelů? Obraťte se na pojišťovací zástupce z různých pojišťoven, kteří vám rádi představí svou nabídku.

Profesionální pojišťovací makléř Pomůžeme s pojištěním: - životním (investičním, rizikovým, kapitálovým) - úrazové a nemocenské - bytů, domů a domácnosti - stavební spoření - hypoteční úvěry - pojištění automobilu - odpovědnosti - penzijní připojištění.

Pojišťovací poradce, zprostředkování - pojištění - domácnosti - firem - osob v tuzemsku i zahraničí - majetku

Nabídka služeb v oblasti pojištění.

Služby v oblasti pojišťovnictví.

Výhradní pojišťovací agent.

Obchodní zástupce pro Allianz pojištění cestování, auta, majetku, odpovědnosti, penze či života.

Služby: -pojišťovací poradce České pojišťovny

Služby - zprostředkování pojištění cestovních kanceláří pro případ úpadku - pojištění agentur práce pro případ úpadku - pojištění určené stavebním a strojírenským firmám

Pojištění majetku a odpovědnosti za škody, pojištění podnikatelských a průmyslových rizik, komplexní pojištění movitého i nemovitého majetku.

Služby: -zprostředkování pojištění.

Služby: -pojišťovací makléřství. -investiční zprostředkovatel.

Pojišťovna pro občany i podnikatele. Zajišťujeme pojištění: - cestovní - majetkové - úrazové - zdravotní - životní - vozidel a další.

Služby: -pojišťovací makléřská společnost.

Služby: - obchodní zástupce pojišťovny Allianz

Zprostředkování: -převody aut Služby: -pojištění vozidel

Poskytuje - kompletní poradenství pro podnikatelská a průmyslová rizika Pojišťovací makléřská společnost, zprostředkování pojištění - životní pojištění - pojištění motorových vozidel - strojní pojištění - úrazové, cestovní pojištění - pojištění zodpovědnosti - pojištění bank, úvěrů, finančních ztrát

Zprostředkování - pojištění pro psy a kočky Stříhání a úpravy - psi - kočky