Sjednejte si úrazové pojištění, důchodové pojištění, nemocenské pojištění, havarijní pojištění, živelné pojištění, pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění proti odcizení nebo třeba povinné ručení. Pojistky vám zajistí klidnější život bez starostí.

Prodej: - úklidové prostředky - drogerie - profesionální chemie

Pojišťovací a finanční služby: - pojištění vozidel - pojištění nemovitostí - stavební spoření - penzijní připojištění - úrazové pojištění - povinné ručení se živelným a úrazovým pojištěním, včetně poškození zvěří.

Pojišťovna: -pojištění vozidel -pojištění majetku -životní pojištění -penzijní připojištění -cestovní pojištění

Obchodní zástupce ČMSS - sjednávání stavebního spoření, úvěrů a pojištění.

Obchodní zástupce ČMSS - sjednávání úvěrů, stavebního spoření a pojištění.

Pojišťovací poradcepojištění - životní - privátní majetkek a odpovědnost - cestovní - havarijní - povinné ručení - podnikatelé - hypoteční úvěry - penzijní připojištění.

Finanční poradce, pojištění důchodové, životní, úrazové. Pojištění důchodové, životní, úrazové.

Nezávislé porovnání cen povinného i havarijního pojištění.

Služby: - zprostředkování pojištění.

Pojišťovací makléřská společnost - pojištění pro firmy a jejich zaměstnance.

Finanční poradenství - sjednávání spoření, pojištění.

Služby: - poradenství a poskytování služeb v oblastech dodávek elektřiny, plynu nebo pojištění automobilů.

Konzultanství a znalectví - doprava: odvětví silniční a městská, specializace na posuzování technických příčin silničních nehod - ekonomika: odvětví ceny a odhady se specializací na oceňování motorových vozidel a strojů - strojírenství: ve spolupráci s partnery, zejména autoopravárenství a autodiagnostika, posuzování příčin poruch strojů a ...

Služby - likvidace škod - likvidátor pojistných událostí.

Pojištění - podnikatelů - průmyslu - majetku - odpovědnosti občanů - havarijní - jiné dle dohody.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, ...

Služby: -životní pojištění -hypoteční úvery -povinné ručení

Poradenství v oblasti financování bydlení a stavebního spoření. Zprostředkovávám úvěry i přeúvěrování, hypotéky, důchodové a doplňkové penzijní spoření, investiční životní pojištění i běžné účty.

Služby: -autopojištění -majetkové pojištění -životní pojištění -penzijní připojištění -stavební spoření -hypotéky -optimalizace energií -investiční zlato.

Pojištění majetku a odpovědnosti za škody, pojištění podnikatelských a průmyslových rizik, komplexní pojištění movitého i nemovitého majetku.