JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: -likvidace, konkurzy -realitní agentura.

Služby: -kompletní servis podnikatelům a firmám v oblasti daní a účetnictví -konzultace a poradenství v oblasti podvojného i jednoduchého účetnictví, mezd, DPH -kompletní služby v účetnictví.

Bankovní služby: infolince 800 300 300. Bydlení: - hypotéky - půjčky - developerské projekty - pojištění. Spoření, investování a zhodnocování peněz: - fondy: - podílové - zajištěné - spořicí produkty - životní pojištění - penzijní připojištění - stavební spoření - asset management. Půjčky a úvěry: - půjčky ...

Auditorská kancelář Služby: -auditorská činnost -daňové poradenství.

Banka poskytuje komplexní finanční služby drobného, investičního a podnikového bankovnictví. Nabízí depozitní produkty, úvěry, přímé bankovnictví.

Služby: -obchodní činnost -účetnictví -ubytování -reklamní činnost.

Služby: -daňové poradenství -vedení účetnictví.

Služby: -právní poradenství -advokátní kancelář.

Služby: -vymáhání a odkup pohledávek -nestandardní služby -likvidace dluhů -ostraha majetku a osob.

Služby patentové kanceláře: -patenty, vynálezy -užitné vzory -průmyslové vzory -ochranné známky -označení původu -zeměpisné označení.

Finanční poradenství jinak.

Prodej, instalace: -počítačové sestavy -notebooky -monitory -počítačové sítě -tiskárny -modemy -záložní zdroje. Instalace: -software -ekonomické a účetní programy ZEIS. Služby: -zpracování účetnictví a mezd -audit.

Služby: -pojištění -finanční služby.

Služby: -notářská kancelář.

Advokátní kancelář: -právní poradenství.

Advokátní kancelář. Služby: -právní poradenství -advokátní kancelář.

Služby: -právní poradenství -advokátní kancelář.

Maloobchod, prodej: -ekonomický software -odborné časopisy. Služby: -vedení účetnictví -ekonomické poradenství.

Služby: -právní poradenství -advokátní kancelář.

Advokátní kancelář: -právní poradenství.

Služby: -advokátní kancelář -právní poradenství.

Služby: -provozování konkurzů -likvidace společností.