JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
RAMFIN Platinum a.s. se zaměřuje na investiční činnost.

Kvalitní poradenské služby v oblasti vedení účetnictví. Pro své klienty na základě smlouvy zajišťuji kompletní vedení účetnictví, zpracování mezd, přiznání k DPH, kontrolního hlášení a související daně.

Pod značkou Abivia poskytujeme komplexní právní služby v oblastech insolvencí a výživného. Odborně sepíšeme a podáme na soud návrh na povolení oddlužení, návrh na zvýšení výživného či návrh na zahájení exekuce v případě dlužného výživného. Převezmeme právní zastoupení v průběhu celého řízení.

Posláním Občanského sdružení ÚRAZ z Brna je pomoc s vyrovnáním úrazů poškozených a jejich blízkých vč. následků a vyřídit odpovídající odškodnění. Zajišťujeme maximální odškodnění úrazů v zaměstnání, ve škole, při dopravní nehodě, poradíme Vám s odškodným skrz úrazové pojištění.

Pojišťovna. Nabídka komplexních služeb v oblasti pojištění občanů, podnikatelů a organizací.

Advokátní kancelář. Poskytování právní pomoci v různých oblastech práva.

Vedení: - účetnictví - daňové evidence. Daňové poradenství.

Pronájem, půjčovna, montáže, instalace: - stavební lešení. Realitní služby Finanční služby Obchodní služby.

Naše společnost Picador - Zahradní město, s.r.o. se orientuje na výstavbu rodinných domů a bytů. Zabýváme se také rezidenčním developmentem. Fungujeme jako realitní kancelář. Poskytujeme také finanční a hypoteční servis.

Mgr. Jakub Křivánek se zaměřuje na zprostředkovávání úvěrů, hypoték, spoření a životního a neživotního pojištění.

RAMFIN s.r.o. se zaměřuje na investiční činnost a poradenství.

AD LEGES s.r.o., advokátní kancelář se zaměřuje na obchodní společnosti, fúze a akvizice a na služby insolvenčního správce.

High Corporation Invest a.s. se zaměřuje na investiční činnost a poradenství.

Mgr. Eva Herufek, advokátka provozuje advokátní kancelář zaměřující se na právo smluvní, rodinné, pracovní, obchodní, správní, duševního vlastnictví a další.

INVESTRO s.r.o. se zaměřuje na investice do měn, komodit, developerských projektů, akciových indexů, cenných kovů a start-upů.

BIA s.r.o. se zaměřuje na správu a vymáhání pohledávek a na detektivní práce a osobní ochranu.

COBRA - odborné poradenství, spol. s r. o. se zaměřuje na daňové a finanční poradenství.

INSTITUT STRATEGICKÉ PODPORY, a.s. se zaměřuje na zprostředkovávání pojištění a poradenskou činnost.

Fintree s.r.o. provozuje internetový portál FINTREE.CZ zaměřující se na FinTech, kryptoměny, technologie a mnoho dalšího.

JH9 nemovitostní fond a.s. se zaměřuje na investice do nemovitostí a na jejich prodej a odhady.

Premiot Group, a.s. se zaměřuje na investiční činnost, dluhopisy, investiční fondy a na investice do nemovitostí.

Firma na důvěru s.r.o. se zaměřuje na poradenství v oblasti financování a hledání bydlení.

Generis Euro, s.r.o. -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Ubytovací služby Vodoinstalatérství, topenářství