JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Činnost: - tvorba webových stránek

Mgr. Petra Soukupová je advokát v Advokátní kanceláři KŠB. Právní činnost: - soudní spory - rozhodčí řízení - právo obchodních společností - závazkové právo.

Mgr. Petr Šindelář, LL.M. je advokát v Advokátní kanceláří Tocik, Šindelář & partneři. Právní činnost: - obchodní právo - investiční právo - daňové právo - právo dopravní - prodej a transformace podniku - přeměny společností - právní problematika obcí.

Mgr. Milan Šperl je advokát v Advokátní kanceláři KŠB. Právní činnost: - soudní spory - rozhodčí řízení - trestní právo - závazkové právo.

Mgr. Barbora Musilová je advokátka v Advokátní kanceláři KŠB. Právní činnost: - pracovní právo - závazkové právo - soudní spory - rozhodčí řízení.

Mgr. Aleš Váňa je advokát v Advokátní kanceláři Pavel Tomek. Právní činnost: - občanské právo - obchodní právo - finanční právo - daňové právo. Sídlo: Polská 61/4 360 01 Karlovy Vary - Drahovice Pracovní doba sekretariátu: Pondělí: 7:30 – 18:00 Úterý: 8:00 – 18:00 Středa: 7:30 – 18:00 Čtvrtek: 8:00 – 18:00 Pátek: 8:00 – 17:00

Daňový poradce - vedení účetnictví - daňové poradenství - zpracování daňových přiznání - zpracování mzdové agendy.

Obchodní zástupce pojišťovny Allianz - sjednávání pojiště osob, vozidel, majetku. Adresa další kanceláře Dragounská 6/2529 350 02 Cheb (OC Dragoun) tel. 602 422 771

Soudní znalec v oboru včelařství.

Pojištění: -životní -úrazové -majetkové -podnikatelské. Penzijní fond.

Obchodní zástupce pojišťovny Generali - sjednávání pojištění osob, vozidel a majetku.

Advokátní kancelář - právní služby - zaměnření na právo obchodní, občanské, správní, trestní, pracovní, právo nemovitostí, smluvní právo. Další kancelář: Patočkova 45 Praha 6 - Břevnov

Služby - vedení účetnictví - vedení daňové evidence.

Obchodní zástupce ČMSS - sjednávání stavebního spoření, úvěrů na bydlení a pojištění.

Obchodní zástupce pojišťovny Allianz - sjednávání pojištění osob, vozidel, majetku.

Expobank CZ a.s. je středně velkou, moderní a universální komerční bankou, která svým klientům poskytuje prvotřídní produkty a služby v oblastech firemního, osobního, investičního a mezinárodního bankovnictví a také v oblasti aktivit na finančních trzích.