JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
NOTÁŘSKÁ ČINNOST: - sepisování listin o právních úkonech - smlouvy o převodu nemovitostí - osvědčování právně významných skutečností a prohlášení - ověřování podpisů a listin - přijímání peněz a listin do úschovy za účelem jejich vydání dalším osobám - manželské a předmanželské smlouvy Úřední hodiny: Po + St 8:00 - 17:00 Út + Čt 8:00 ...

Znalecké posudky. Oceňování strojů, automobilů.

Oceňování nemovitostí. Znalecké posudky. Tržní odhad.

Advokátní kancelář. Poskytování právního poradenství a služeb.

Poradenství: -daňové -ekonomické -účetní.

Auditorské služby. Daňové poradenství. Vedení účetnictví.

Advokátní a právní služby v oblasti trestního práva. Advokát. Právník.

Daňový poradce poskytuje právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí.

Nabízíme: - vedení účetnictví, mezd, zastupování na úřadech.

Pojištění, penzijní připojištění.

Poradenství: -daňové -finanční -ekonomické -účetní. Účetnictví: -jednoduché -podvojné. Zpracování: -podnikatelské záměry -úvěrové žádosti -finanční analýzy.

Vedení účetnictví a daňové evidence pro malé a střední podnikatelské subjekty. Administrativní práce pro velké firmy. Provozovny: Praha Bystrá 761 193 00 Praha 9 - Horní Počernice Kosmonosy Víta Nejedlého 241/16 293 06 Kosmonosy

Poradenství a správa konkurzní podstaty. Provádění dražeb.

Audit. Daňové poradenství. Vypracování daňového přiznání. Finanční poradenství. Analýza prosperity podniku. Vypracování žádosti o úvěr. Zpracování podnikatelských záměrů. Zpracování privatizačních projektů. Vedení jednoduchého i podvojného účetnictví. Komplexní služby při založení firmy. Likvidace organizací.

Prodej, dovoz nových i zánovních vozů BMW. Financování, pojištění a ostatní formality spojené s převodem a registrací automobilu. Servis ve značkovém servisu BMW v Německu.

Znalecký ústav vypracovává znalecké posudky v oblasti dopravy, ekonomiky a strojírenství.