JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vedení účetnictví. Zpracování: - mzdy - daňové přiznání. E-shop: - kancelářské zboží.

Komplexní ekonomické služby: - účetnictví. Sídlo v Olomouci.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství.

Vedení: - účetnictví - daňová evidence.

Služby: - účetní poradenství.

Prodej a opravy motocyklů a skútrů: - Aprilia - Suzuki - Scarabeo - Gilera - Piaggio - Moto Guzzi Opravy motorů. Tuning skútrů. Prodej a montáž pneumatik. Znalecká činnost v oboru odhadu motorových vozidel. Provozovna Krnov uzavřena.

Poradenství dlužníkům. Realitní činnost.

Vymáhání pohledávek. Služby pro věřitele: - inkaso a management pohledávek - inkaso pohledávek v zahraničí (řešení pohledávek) - kontrola dodržení splatnosti - řízení finančních rizik - databáze dlužníků. Zpracujeme všechny nezaplacené faktury. Dlužník projde procesem - mimosoudní, soudní řízení a exekuce, až do úplného zaplacení. ...

Služby: - ekonomické - vedení účetnictví.

Účetnictví. Mzdová agenda. Zpracování DPH.

Daňová poradkyně. Ekonomické poradenství. Soudní znalec v daňové problematice.

Vedení: - účetnictví - daňová evidence - mzdy - DPH.

Advokátní kancelář. Právní poradenství.

Restituce. Zprostředkování pohledávek. Profesionální tvorba www prezentací.