JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Služby: -vedení účetnictví -zpracování daňového přiznání -optimalizace daní -zastupování před finančním úřadem -daňové poradenství.

Účetnictví. Mzdy. Poradenství. Vedení účetnictví a daňové evidence podnikatelů i neziskových organizací, DPH, mzdy, personalistika, daňová přiznání a přehledy OSSZ a ZP, zastupování na úřadech.

Daňová kancelář: -daňové poradenství -zpracování daňového přiznání ke všem daním -vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) -kontrola účetnictví -organizační a podnikatelské poradenství -zpracování mezd malým i velkým organizacím -zastupování klientů v jednání s úřady.

Zabýváme se účetnictvím, daněmi, ekonomikou. Daňové poradenství. Účetní a auditorské činnosti a jejich revize; daňové poradenství. Architektonické a inženýrské činnosti a související technické poradenství. Slatiňany-Trpišov 88, P.O.Box 45, 538 21

Poradenské služby: - dotace fondů z Evropské unie: - žádosti - zpracování projektů - vedenní poviné administrativy v průběhu realizace projektu. Developerské projekty.

Vedení podvojného účetnictví, vedení jednoduchého účetnictví, konečné zpracování DPH a poradenská činnost v oblasti daní a účetnictví. Vedení podvojného účetnictví: -zpracování DPH - daňových přiznání¨- měsíčních i kvartálních -zpracování mezd - včetně odvodů pojišťovnám, OSSZ -kontrola evidence evidenčních listů důchodového ...

- účetnictví - daňové evidence - mzdové agendy.

Účetnictví - daně - ekonomika - zdravotní a sociální pojištění

Daňové poradenství. Účetní a auditorské činnosti a jejich revize; daňové poradenství.

Práce, služby: -auditorské -daňové -účetní

Služby: - vedení účetnictví.

Poradenství: - právní a ekonomické. Uzavíraní všech smluv. Vedení, příprava: - účetnictví jednoduché, podvojné. Poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Nabídka hotovostních půjček, úvěrů pro fyzické osoby i pro podnikatele, spotřebitelských úvěrů, leasingů a hypoték.

Nabídka kompletních inženýrských služeb v oboru pozemní stavitelství včetně projektování, jednání s úřady, rozpočtů staveb a stavebního dozoru.

Technický servis, defektoskopie, nedestruktivní zkoušky: - zkoušení ultrazvukem - zkoušení povrchových vad -vizuální zkoušení. Inspekční činnost: - preventivní prohlídky při údržbě - prohlídky plastických a nekovových materiálů - prohlídky svarových spojů - revize tlakových zařízení - kontrolní přejímky ocelových konstrukcí - ...

Vedení účetnictví, zpracování mezd, účetní poradenství, vedení daňové evidence.

Naše služby: - investiční činnost ve výstavbě - inženýrská činnost - realitní a zprostředkovatelská činnost.

Účetnictví, daně, DPH, mzdy. - Účetní a auditorské činnosti a jejich revize. - Daňové poradenství.