JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Klientský servis 244 188 188 Produkty a služby: - pojištění osob - pojištění majetku - pojištění motorových vozidel - pojištění odpovědnosti - pojištění průmyslových rizik.

Služby: - vedení účetnictví - daňové poradenství.

Služby - vedení účetnictví, daňového poradenství a mzdové agendy. Realizace staveb - výstavba průmyslových objektů, logistických a výrobních budov.

Naše společnost se zabývá daňovým a ekonomickým poradenstvím. Zajistíme komplexní zpracování účetnictví malých a středních firem. Zpracujeme také mzdovou agendu.

Advokátní kancelář. Pobočka Gruzínská 660/16 100 00 Praha 10

Práce jeřábem AD 080, doprava vozidlem Multicar M25, vedení účetnictví, zakládání s.r.o.

Činnost: - úklidové služby - vedení daňové evidence

Služby, zprostředkování: - hypotéky, úvěry - pojištění

Služby: - účetnictví - zpracování mezd - daňová evidence

Služby: - obchodní zástupce Generali pojišťovny - pojištění životní, osob, majetku, motorových vozidel, odpovědnosti

Finanční poradce Raiffeisen stavební spořitelny.

Obchodní zástupce Českomoravská stavební spořitelna.

Obchodní zástupce Českomoravská stavební spořitelna.

Komplexní nabídka finančních produktů. Internet banking. Pro jednotlivce: - půjčky - účty - leasing - karty - přímé bankovnictví - spoření - pojištění. Pro firmy: - úvěry - přímé bankovnictví - podnikatelské účty - termínované vklady - leasing - platební karty.

Advokátní kancelář. Poskytování právních služeb se specializací na obchodní právo a zákon o půdě.

Vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Služby: - advokátní kancelář - insolvenční správce Hlavní sídlo: Petržílkova 2707/38 158 00 Praha 5 tel.: +420 257 224 266 mobi: +420 734 305 169

Služby: - účetnictví - daně, mzdy

Obchodní zastoupení: -Českomoravská stavební spořitelna