JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Komplexní nabídka finančních produktů. Pro jednotlivce: - půjčky - účty - leasing - karty - přímé bankovnictví - spoření - pojištění. Pro firmy: - úvěry - přímé bankovnictví - podnikatelské účty - termínované vklady - leasing - platební karty.

Služby: - pomoc domoci se nároků na odškodnění, například při dopravní nehodě, pracovním úrazu, nemoci z povolání...a další

Zprostředkování pojištění: - životní - pojištění domácnosti - pojištění nemovitostí - pojištění mazlíček - pojištění aut

Montáž, oprava, servis, revize: - hromosvody - pivní tanky - světelné i nesvětelné reklamy, reklamní štíty Služby: - účetnictví Solankové hospodářství.

Služby: -vedení účetnictví Maloobchod, prodej: -centrální vysavače -drtiče odpadu

Advokátní kancelář - právní služby - zaměření na právo obchodní, občanské, rodinné, pracovní a trestní.

Advokátní kancelář - právní služby - zaměření na právo občanské, obchodní, rodinné, pracovní, trestní a správní.

Servis výpočetní techniky. Webdisign. Marketing a internetová propagace. Vývoj aplikací. Grafické práce. Vedení účetnictví, daňové poradenství.

Soudní znalec - psychologické a pedagogické poradenství zaměřené na sebevýchovu a duševní zdraví včetně krizové intervence.

Obchodní zástupce Českomoravská stavební spořitelna.

Znalec, odhadce: - motorová vozidla - zemědělská technika

Advokátní kancelář - právo občanské, rodinné, pracovní a trestní - zastupování v soudních sporech - vymáhání pohledávek - právní poradenství.

Obchodní zástupce: - Českomoravská stavební spořitelna

Daňové poradenství - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová a personální agenda.

Služby: - správa nemovitostí - účetnictví - realitní činnost

Zprostředkování: - pojištění - stavební spoření - úvěry, hypotéky Služby: - finanční poradenství

Služby: - stavební projekce - inženýrská činnost ve stavebnictví - poradenství v oblasti vodního hospodářství - ekonomické poradenství v investiční výstavbě