JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Poskytujeme půjčky z nebankovních zdrojů zaměstnancům, živnostníkům, důchodcům, ženám na MD, v maximální výši do 166.000 Kč bez ručitele, u živnostníků není výše úvěru omezena. Peníze zajistíme velmi rychle.

Služby: -advokátní služby v oblasti občanského, obchodního a rodinného práva.

Služby - ekonomické poradenství - marketingové poradenství - outsourcing IT - konzultační činnost

Služby: - komplexní vedení účetnictví a daňové evidence - účetní poradenství - zpracování DPH, mezd, daně z příjmů, přehledů pro ZP a OSSZ - další účetní a administrativní práce dle potřeb klientů

Obchodní zástupce Českomoravská stavební spořitelna.

Obchodní zástupce Českomoravská stavební spořitelna.

Obchodní zástupce Českomoravská stavební spořitelna.

Potřebujete pomoci s vedením účetnictví nebo daňovou evidencí? Jste z okresu Žďáru nad Sázavou nebo Vyškov a Prostějov? Obraťte se na mě a já vám ráda pomohu v oblasti účetnictví a daní.

Služby: - vedení účetní evidence. - daňové poradenství.

Chemické čištění oděvů - praní prádla - žehlení - mandlování - vedení a zpracování účetnictví

Činnost: - obchodní zástupce ČMSS

Činnost: - obchodní zástupce pojišťovny Allianz

Lesní inženýr, poradenství v oblasti lesnictví - soudní znalec oboru lesní hospodářství, myslivost, ekonomika.

Ing. Dalimila Švihálková Mirčevská se zaměřuje na tradiční čínskou medicínu a fyzioterapie a poskytuje kurzy a služby v oblasti účetnictví a ekonomie.

Nabízí: -poradenská činnost ve všech odvětvích pojištění -ocenění majetku pro účely pojištění -komplexní správa pojistných smluv -likvidace pojistných událostí -nejlevnější povinné ručení -pojištění vozidel -pojištění majetku a odpovědnosti. Montáž, prodej bezpečnostního kování a zámků. Pracovní doba: -Po, St: 7:30 - 17:00 -Út, Čt: ...

Notářská kancelář: Pobočky: Zahradní 580 593 01 Bystřice nad Pernštejnem Radnická 1 594 01 Velké Meziříčí

Advokátní kancelář poskytuje služby občanům, podnikatelům a organizacím ve všech oblastech práva. Specializujeme se na právo obchodní, občanské, rodinné, pracovní a právo trestní. Provádíme kontrolu a úpravy smluv a jiných dokumentů on-line do 48 hodin. Objednání je možné na uvedeném tel. čísle.

Patentová a známková kancelář: - ochrana průmyslových práv a práv na označení - ochrana designu - ochranné známky - patentové a známkové rešerše - ponzultační a poradenské služby aj.

Služby: - účetnictví - daňové poradenství - archivace dokumentů - zpracování daňových přiznání

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, přehledy pro OSSZ a ZP mzdová agenda, zastupování před státní správou

Advokátní kancelář - právní činnosti - kupní smlouvy - darovací smlouvy - rodinné právo - smlouvy o dílo - pracovní právo - občanské právo - zastupování v dědickém řízení - ostatní oblasti práva

Notářská činnost - převody nemovitostí, notářské úschovy, manželské smlouvy, závěti a listiny o vydědění, sepisy listin pro obchodní společnosti, notářské zápisy s přímou vykonatelností, zástavní smlouvy, výpisy z obchodního rejstříku, katastru nemovitostí, rejstříku trestů, registru řidičů, ověřování podpisu, ověřování kopií.