JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Cestovní kancelář. Zájezdy. -pobytové -poznávací -jarní prázdniny -Vánoce, Silvestr Prodej: -jízdenky -letenky -vstupenky na koncerty Aerobic u moře Lyžování v Alpách Účetní firma.

Advokátní kancelář: - komunální právo - pracovní právo - občanské právo - obchodní právo - právní vztahy k nemovitostem - právo obchodních společností - rodinné právo - konkurz - exekuce - zastupování v soudním a rzhodčíém řízení.

Firma MS CAR Michala Salajky se již více než 10 let zabývá dovozem automobilů ze zahraničí, z celé Evropské unie a hlavně z Německa, Holandska, Belgie a Francie - s českými doklady, včetně STK a emisí. Klientům nabízíme dovoz vozidel concernu Škoda, AUDI, Volkswagen ze zahraničí: - kvalitní vozy od autorizovaných prodejců - nejlevnější ...

Poradenství: -daňové. Vedení, zpracování, revize, kontrola: -účetnictví. Služby: -daňové přiznání -jednání na úřadech -implementace software Altus VARIO - server hosting Daňový poradce. HOTLINE: 573336818.

Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. Americké nebankovní hypotéky.

Služby: - účetnictví - daňová evidence. Autodoprava, přeprava: - nákladní - mezinárodní a vnitrostátní

Služby: - finanční poradenství

Zdravotní pojišťovna. Zelená linka 800 213 213, nonstop provoz. Pondělí zavřeno Úterý zavřeno Středa 8.00 - 12.00 13.00 - 17.00 Čtvrtek zavřeno Pátek zavřeno

Zdravotní pojišťovna. Zelená linka 800 213 213, nonstop provoz. Pondělí 7.30 - 12.00 13.00 - 17.00 Úterý 7.30 - 12.00 13.00 - 16.00 Středa 7.30 - 12.00 13.00 - 17.00 Čtvrtek 7.30 - 12.00 13.00 - 16.00 Pátek 7.30 - 12.00

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence - mzdová agenda - účetnictví příspěvkových organizací - daňové, účetní poradenství Kancelář Olomouc: - Dolní hejčínská 1194/36 - tel.: 585 420 444

Služby: - svěřenská správa, svěřenský správce - finanční poradenství.

Obchodní zástupce: - Českomoravská stavební spořitelna.

Odborný zoolog - biologické hodnocení, průzkumy, posouzení - biologický dozor.

Činnost: - obchodní zástupce pojišťovny Generali

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdy

Vedení, zpracování: - účetnictví - daňová evidence a přiznání - přehledy VZP, SP - pojištění osob a majetku - stavební spoření. Poradenství: - účetní a finanční - pojištění, stavební spoření, úvěry hypotéční a ze stavebního spoření.

Činnost - prodej dětského oblečení - správa pohledávek a krizový management firem - svět zdraví, technika kvantového léčení - zprostředkování obchodu v zahraničí.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Služby pro podnikatelské subjekty: -účetnictví -ekonomika /ekonomické/ -mzdy /mzdové/ -daně /daňové/.