JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vedení, kontrola, zpracování: -jednoduché i podvojné účetnictví -mzdy do 25 zaměstnanců -daňové přiznání.

Odborné pojišťovací poradenství osob, majetku a průmyslu

Služby: - vedení účetnictví a daňové evidence - poradenství - zpracování mezd a daňových přiznání - ekonomické analýzy a podnikatelské záměry.

Služby: - daňové poradenství - vedení, zpracování účetnictví - zpracování mezd a personalistiky - daňová evidence.

Finanční poradenství. Produkty: -penze -bydlení -zabezpečení -investice -optimalizace -finanční plán -chytrá hypotéka.

komplexní on-line vedení účetnictví, daňové evidence a poradenství

Služby: -vedení, zpracování účetnictví -daňová a mzdová agenda -daňové a ekonomické poradenství.

Služby: - životní a úrazové pojištění - investic do otevřených podílových fondů.

Práce: - dělení materiálu - pálení laserem. Poradenství: - investice do živočišné výroby a bioplynových stanic.

Stavební spořitelna Wüstenrot. Komplexní finanční poradenství: -oblast spoření, pojištění -vyřizování úvěrů a hypotéky -odpočty z daní -státní dotace.

Stavební spořitelna České spořitelny.

Daňová a účetní společnost: -daňové poradenství -vedení účetnictví -finanční analýzy. Pobočka Zlín : Kvítková 124 ( budova Elektry), 76001 Zlín.

Společnost D & M Accounting s. r. o. byla založena v roce 2007, během této krátké doby si díky individuálnímu přístupu získala mnoho klientů z různých oborů podnikání. Specializujeme se na kompletní vedení účetnictví či daňové evidence, zpracování mzdové agendy, daňová přiznání, účetní a daňová poradenství, zastupování klientů na úřadech. Mezi ...

Audit. Daňové poradenství. Vedení účetnictví. Soudní znalectví. Zastupování před úřady.

Služby: - daňové poradenství - účetnictví - mzdy a personalistika - vymáhání pohledávek Kancelář v Uherském Hradišti: Prostřední 132 686 01 Uherské Hradiště Tel.: 572 540 156

Realitní kancelář: -nákup, prodej, pronájem nemovitostí. Služby: - vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) - mzdová, personální agenda.

vedení účetnictví, řemeslné práce, zdraví a volný čas

Služby: -odhady ceny nemovitostí -znalecké posudky cen nemovitostí -průkazy energetické náročnosti budov -projekty a výpočty pro zateplení budov -studie a projekty staveb -zaměření stávajícího stavu budov

Vedení, kontrola, zpracování: -účetnictví -daňová a mzdová evidence -oceňování nemovitostí.

Vyplatíme a půjčíme, půjčky: -hotově i na příjem, důchod, rentu, nebo na oproti zástavě domu, bytu. -bez dokládu příjmu -schvalování půjčky on-line ihned, bez poplatků -žádost zdarma posouzena. Inzerce zdarma.

Služby: -v oboru ochrany přírody a krajiny: -posudky - zdravotní stav stromů, zeleně -biologická hodnocení -posuzování vlivu záměrů na krajinný ráz -vypracování: -studie a metodické materiály -koncepce a strategie -projekty pro žádosti o dotace -poradenství, školení.

Služby. -vedení a zpracování účetnictví -mzdová evidence, mzdy -zpracování daňového přiznání, daňová evidence

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej, pronájem: -nemovitosti: -byty, domy, garáže -nebytové prostory, garáže. Služby: -řízení s katastrálním úředem. Advokátní kancelář: -odhad ceny nemovitostí Ubytování: -v Chorvatsku -na Velehradě.