Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Prof. Dr. Ing. Renáta Hótová poskytuje komplexní služby v oblasti auditorské činnosti, přeměnách společností, due diligence a forenzního šetření pro plnou spokojenost klientů.

Poskytuji vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd, zastupování na úřadech, zpracování přiznání a mnoho dalšího.Pokusíme se vždy nalézt nejlepší možné řešeni.Praha 5, Karla Engliše 1499/15

Poradenská činnost. Auditorská činnost. Vzdělávaci činnost zaměřená na zavádění a správu integrovaných systémů řízení. Audity kybernetické bezpečnosti řídicích a informačních systémů. Řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií.

Výkon zeměměřických činností Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci

IPD-DAŇOVÝ A ÚČETNÍ SERVIS, spol. s r. o. zajišťuje: -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Daňové poradenství Ekonomické poradenství Účetní servis

Účetnické a auditorské činnosti daňové poradenství Výroba elektřiny

Služby: - účetnictví - daně - prodej software pro podvojné a jednoduché účetnictví

Služby: - vedení jednoduchého a podvojného účetnictví a mezd - zastupování na úřadech a zpracování daňových přiznání.

Služby: - vedení účetnictví a daňovou evidenci pro právické, fyzické osoby a příspěvkové organizace - zpracování mzdové agendy - kontroly již vedeného účetnictví a daňové evidence - daňový servis

Služby: - inženýrská činnost ve výstavbě (technický dozor investora) - výkon koordinátora BOZP na staveništi - projektové - zprostředkování prodeje nemovitostí, zpracování všech druhů smluv a úkonů souvisejících Účetnictví a daně. Praní, žehlení a mandlování prádla.

ARROWS pojištění s.r.o. se zaměřuje na daňové a dotační poradenství a služby v oblasti pojištění.

Služby: - externí vedení účetnictví - zpracovávání mzdové agendy - auditorské služby - daňová přiznání - účetní poradenství.

Služby: -daňový poradce -právní pomoc -finančně ekonomické rady.

Služby: -vedení účetnictví -daňová evidence -finanční poradenství pro firmy.

Firma PRICEWATERHOUSECOOPERS AUDIT, s.r.o. pomáhá firmám v oblasti auditu, daní, práva či poradenství, ať už jde o technologie, fúze, udržitelnost, či kybernetickou bezpečnost.

Daňový poradce reg.č.2106. 17 let jsem již daňovým poradcem a vedu účetnictví a mzdovou agendu. Postárám se Vám o tyto záležitosti, k tomu zastoupím na úřadech a poradím. Nebojte se svěřit mi Vaše daně a účetnictví.

Poskytuje - daňové prodenství Poskytuje - účetní poradenství Zpracování - mzdy - účetnictví

Účetní poradce - vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.