Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Daňová kancelář: -vedení daňové evidence -vedení účetnictví (podvojné účetnictví) -daňové poradenství -ekonomické konzultace -zpracování mzdové agendy pro malé organizace aj.

Daňové poradenství Finanční poradenství Účetní poradenství Komplexní vedení podvojného účetnictví a daňové evidence Zpracování daňových přiznání Mzdové účetnictví, personalistika Zastupování na úřadech Smluvní záruky a ceny Zpětná rekonstrukce účetnictví Pojištění osob a majetku Pořádání kurzů a školení

Služby: - účetnictví - daňová evidence

EP servis, spol.s r.o. poskytuje služby: - vedení jednoduchého, podvojného účetnictví - zpracování DPH - zpracování daňových přiznání - spolupráce s likvidátory a správci konkurzní podstaty - mzdy a personalistika - zastupování firem-správy sociálního zabezpečení, zdravotní pojišťovny, finanční úřady.

Portis Investment, s.r.o. je společností vykonávající činnost daňových poradců, ekonomické a finanční poradenství, finanční analýzu a řízení nákladů. Také nabízení služby účetních poradců, vedení účetnictví a vedení daňové evidence

Účetní kancelář Contlife s.r.o. se specializuje na daňové poradenství, mzdy, personalistiku a veškerou daňovou evidenci.

ORKÁN plus, s.r.o. zajišťuje vedení účetníctví, řeší komplexně problematiku mezd a personalistiku. Také poskytuje daňové a právní poradenství, audit účetní uzávěrky.

ORKÁN plus, s.r.o. zajišťuje vedení účetníctví, řeší komplexně problematiku mezd a personalistiku. Také poskytuje daňové a právní poradenství, audit účetní uzávěrky.

ORKÁN plus, s.r.o. zajišťuje vedení účetníctví, řeší komplexně problematiku mezd a personalistiku. Také poskytuje daňové a právní poradenství, audit účetní uzávěrky.

Účetnictví Moravcová, s.r.o. poskytuje služby: - vedení účetnictví - mzdová agenda - daňové poradenství

Poradenství: - daňové, daňový poradce - finanční, ekonomické. - vedení účetnictví - zpracování daňového přiznání.

AUDIT PROFESIONAL Vám již dvacet let poskytuje auditní, daňové a související poradenské služby na nejvyšší odborné úrovni garantované vedoucími pracovníky společnosti. Poskytujeme klientům komplexní služby v oblasti auditu, daňového a účetního poradenství na profesionální úrovni s vysokou mírou efektivnosti na straně klienta. Jako první ...

Poradenství: - ekonomické. Služby: - vedení účetnictví - mzdová agenda.

Poradenství: - ekonomické - účetní, vedení účetnictví - finanční - daňové, daňový poradce.

Účetnictví, daňová evidence, zpracování daňových přiznání.

Daňové poradenství. Vedení a zpracování účetnictví.

Poradenství: - ekonomické poradenství - mzdové účetnictví.. Zpracování mezd (mzdy) - veřejná správa, podnikatelé. Školení v oblastech BOZP a PO.

Účetní, daňové, ekonomické poradenství. Zpracování: - účetnictví - mzdy, personalistika - daňová evidence.

Daňový poradce Ing. Zdeněk Dvořák působí jako specialista na daně, audity a účetnictví. Nabízíme komplexní služby v tomto oboru. Zabýváme se vedením účetnictví a daňové evidence, provádíme auditorskou činnost, zajistíme Vám kompletní zpracování mezd a daňových přiznání. Pomůžeme Vám orientovat se v daních, soukromým osobám, firmám a právnickým ...

Společnost Ing. Ferenc, s.r.o. svým klientům poskytuje komplexní účetní a daňové služby. Provádíme zpracování daní, daňových přiznání, mezd. Dále nabízíme vedení účetnictví, daňové evidence, účetní a daňové poradenství. Naši kancelář naleznete na adrese Na Sypčině 5, Praha 4. Účetní a daňová kancelář, služby: - zpracování, vedení účetnictví ...

Společnost BK AUDIT spol. s r.o. jak již napovídá její název poskytuje svým klientům komplexní auditorské a daňové služby. Do našeho portfolia patří daňové audity podnikatelských subjektů z různých průmyslových odvětví a z oblasti služeb, daňové poradenství, služby bilančního účetního, účetního experta, soudního znalce a asistentů auditora. ...

Vedení účetnictví, daňové evidence a mzdové agendy zajišťujeme pro naše klienty kompletní účetní servis. Naše služby poskytujeme zejména v Praze a okolí, ve Středočeském a Jihomoravském kraji. V dnešní elektronické době ale není problém poskytovat naše služby kdekoliv v České republice.

Daňové poradenství, due diligence, kontrola účetnictví, sestavení daňového přiznání.

Služby - daňové poradenství - zpracování daňových přiznání - vedení účetnictví - zpracování mzdové a personální agendy

Společnost HM EKOND, spol. s r.o. z Ostravy se zabývá službami v oblasti účetnictví. Poskytuje účetní poradenství, vedení a zpracování účetnictví i daňové evidence - kompletní poradenství v oblasti jednoduchého i podvojného účetnictví - zavedení, vedení a zpětné zpracování účetnictví a daňové evidence - vedení a zpracování mzdového ...