SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Ekonomické poradenství Vedení -účetnictví -daňové evidence.

Vedení - účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda.

Komplexní služby v oblasti vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd a daňových přiznání.

Zabýváme se organizačním, podnikatelským a ekonomickým poradenstvím, vedení účetnictví.

Vedení účetnictví, daňová evidence, daňové poradenství.

Vedení - účetnictví - daňová evidence.

Daně, účetnictví: - poradenství - zpracování Ekonomické poradenství.

Vedení účetnictví. Mzdy, personalistika, účetnictví.

Daňové poradenství Vedení účetnictví - daňová evidence - zpracování mezd

Vedení účetnictví a komplexní ekonomický servis pro malé a střední podnikatele.

Jiří Gabaj GMG - Jsme firmou působící od roku 1994 a na trhu účetních, ekonomických a poradenských služeb. Poskytujeme vedení účetnictví, mzdové agendy a daňové evidence pro malé a střední firmy. Brno, Vyškov a Prostějov.

Ekohelp. Vedení účetnictví soukromým firmám: -jednoduché, podvojné. Zpracování: -daňového přiznání, mzdové agendy, DPH* -kompletní ekonomické poradenství. Vypracování: -podnikatelských záměrů a úvěrů. Daňové poradenství.

Účetnictví: -zpracování účetnictví a daňové evidence podnikatelských subjektů -zpracování daňových přiznání Ekonomické poradnství: -zpracování podnikatelských projektů -vyřizování žádostí o úvěr -optimalizace ekonomického působení firem Likvidace podnikatelského subjektu: -kompletní provádění likvidace subjektů, včetně výmazů ...

Služby: - účetnictví - daňové přiznání

Daňový poradce poskytuje právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí.

Činnost: - účetní a ekonomické poradenství.

Vedení účetnictví a daňové evidence.

AK** CONSULT, s.r.o. Společnost auditorů a daňových poradců. Provádí služby: -auditorská činnost -daňové poradenství -účetní poradenství -lektorská činnost -další ekonomické služby.