SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Velkoobchod a maloobchod Masérské, rekondiční a regenerační služby

vedení účetnictví a daňové evidence

-Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Pronájem a ...

Účetní kancelář: -vedení účetnictví -vedení daňové evidence -účetnictví -zpracování mezd, mzdy -přiznání k daním, daňové přiznání pro malé a střední firmy. Daňová evidence: -průběžné zpracování daňové evidence -deník daňové evidence - peněžní deník -kniha pohledávek a závazků -pokladní kniha -kniha DPH pro plátce DPH ...

Vedení účetnictví a daňové evidence. Zpracování a podání DPH, kontrolního hlášení, zpracování mezd včetně vyúčtování. Zastoupení při komunikaci s úřady.

Účetní, daňové poradenství, vedení účetnictví Hrušovany nad Jevišovkou, Moravské Budějovice, Znojemsko - účetní poradenství - daňová evidence - vedení mzdové agendy - daňová optimalizace - ekonomické poradenství - moderní řízení toku informací s klientem. Řešíme i nestandardní účetní a daňové problémy.

Nabízím vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd, účetní služby a poradenství. Zajišťuji zpracování účetních dokladů a DPH, kontrolního hlášení, souhrnné hlášení, EET, evidenci majetku. Zpracovávám daňová přiznání a přehledy na sociální a zdravotní pojištovny.

Prodej ovoce.Vedení účetnictví.

Společnost Účetnictví Krtek s.r.o. se zabývá vedením účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd, DPH a dalších činností spojné s vedeném účetnictví.

Služby - vedení účetnictví, daňová evidence - zpracování dotací a grantů - zpracování dotačních titulů z evropských a národních fondů.

Zajištění dodávky: -komplexní ekonomický software pro vedení podvojného účetnictví (sklad, fakturace, mzdy). Účetní poradenství. Zakázková tvorba programů.

Služby: -vedení účetnictví. -vedení mzdové agendy.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií ...

Služby: -vedení účetnictví -zpracování mzdové či personální agendy -zprostředkování ubytování. -účetnictví plátců i neplátců DPH -správa informačních systémů -počítače, programy, Internet -grafické studio, návrhy WWW prezentací -zásobování, prodej, servis a pronájem techniky -školení, poradenství, informační servis -ubytování a ...

Služby, zpracování: -účetnictví jednoduché, podvojné -mzdová agenda -vedení skladů -DPH -všechny druhy daňových přiznání -účetní uzávěrky -marketingové analýzy

Účetní a daňová kancelář - vedení účetnictví - daňová evidence - personalistika a mzdy. Další kancelář - adresa: Mariánské nám. 2, Znojmo.

Služby, zpracování: - účetnictví - daňová přiznání - mzdy, mzdová agenda.

Činnost účetních poradců vedení -účetnictví, daňová evidence. Pronájem - kanceláře Správa- nemovitosti.

Účetnictví, účetní, zpracování daňového přiznání, daňové evidence: -účetní poradenství -vedení evidence a mzdové agendy -poradenství. -vedení účetnictví -zastupování klientů na úřadech -mzdy pro velké organizace.

Služby: - ekonomické poradenství - účetnictví - tvorby finančních modelů

Ekonomické poradenství. Služby, zpracování: -účetnictví -účetní a daňové poradenství.

Vedení účetnictví, vedení daňové evidence

- Zprostředkování obchodu a služeb - Maloobchod obuví

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - mzdová agenda - daňová přiznání.