Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Zpracování daňového přiznání Vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda

Daňové poradenství Účetní poradenství - zpracování mezd

Vedení - daňová evidence - účetnictví na zakázku

Ekonomické poradenství Lektorská činnost - účetní software Účetnictví - vedeníoutsourcing - mzdová a personální agenda Investiční poradenství Znalecké posudky - obor ekonomika (ceny a odhady movitých věcí) - obor kybernetika (výpočetní technika) Poradenství - software Lektorská činnost ...

Zpracování účetnictví, daňové evidence a následné daňové přiznání a přehledy na sociální a zdravotní pojištění - zpracování mezd - účetní poradenství - statistika Veškeré podání děláme elektronicky provozovna : Podlipného 942/11, Praha 8 180 00

Daňové poradenství Vedení - účetnictví, daňové evidence - účetní poradenství Kompletní údržba trávníků

Služby: - zpracování jednoduchého i podvojného účetnictví - vedení personální a mzdové agendy - vyhotovení daňových přiznání - vypracování ekonomických podkladů pro peněžní instituce - daňové poradenství - konzultační činnost v oboru ekonomie Soudní znalec v oboru ekonomie

Účetnictví: - jednoduché, podvojné - kompletní zpracování účetní agendy - DPH, fakturace, daně, styk s úřady - mzdy a personalistika - poradenská činnost v oblasti účetnictví a výpočetní techniky.

Činnost: - poradenství ekonomické - účetnictví - obchod a reklama - realitní - nemovitosti.

Stavební firma. Práce: - stavby: - bytové, občanské - průmyslové, zemědělské - rekonstrukce, modernizace - výstavba-rodinné domy, domky - fasádní úpravy - zateplování - projektová činnost, inženýrské stavitelství. Montáž, oprava, servis, údržba: - elektrická vyhrazená zařízení. Služby: - vedení učetnictví.

Auditorské služby. Vedení účetnictví a účetní poradenství. Daně, finance. Úvěrové propočty a podnikatelské záměry. Manažerské poradenství. Likvidátorská činnost.

Ekonomický poradce. Poradenství: - daňové - ekonomické.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, daňové evidence a mezd, školení. Rekvalifikační kurzy účetnictví. Nabídka ekonomického poradenství.

Veškeré účetní služby mimo mzdového účetnictví. Rychle, kvalitně za rozumné ceny. Kontaktní ososby Bečvářová Milena - tel., Rejdová Michaela - e-mai

- vedení účetnictví - účetnictví - daňová evidence

SYMAN Restaurační a hotelová vybavenost: -široký sortiment výrobků pro vybavení Vaší restaurace či hotelu. Cestovní ruch: nevíte kam na dovolenou, a nebo víte a nemáte čas si sami vše vyřizovat a zajišťovat? Uděláme to za Vás my! Ekonomické služby: -ekonomické, účetní, daňové a organizační poradenství fyzickým i právnickým osobám.

Služby: - vedení jednoduchého a podvojného účetnictví - personální a mzdová agenda - zpracování daňového přiznání. Ekonomické poradenství: - zpracování podnikových záměrů - podklady pro bankovní úvěry - zastupování při kontrolách na FÚ, OSSZ, ZP.

Služby: -vedení účetnictví. -vedení daňové evidence. -daňové poradenství.

ekonomické poradenství, vedení daňové evidence zpracování mezd, zpracování daň.přiznání, účetnictví

Účetnictví: -jednoduché -daně -mzdy -vedení účetnictví -poradenství. Nemocenské pojištění.

Služby: - mimosoudní a soudní vymáhání pohledávek - vedení účetnictví - vedení daňové evidence.

- vedení účetnictví - dohled nad účetnictvím - daňové poradenství - vedení perzonální a mzdové agendy - zastupování při kontrolách na FÚ, OSSZ a zdravotních pojišťovnách - audity