SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování). Poskytování architektonických a inženýrských služeb. Inženýrské služby ve stavebnictví. Činnost organizačních a ekonomických poradců. Projektová činnost ve výstavbě. Realitní kancelář. Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a ...

Služby: - daňové poradenství - účetní poradce, ekonomické, účetnictví - účetní a auditorské činnosti a jejich revize. Sídlo firmy: AZ CREDIT s.r.o. Palackého 359 Hradec Králové 500 03

Společnost DC Corporation s.r.o. nabízí kompletní služby v oblasti: - Vedení daňové evidence - Vedení účetnictví - Zpracování mezd - Daňové přiznání - Ekonomické, účetní a daňové poradenství - Kontakt s úřady

Služby, práce: -vedení účetnictví -daňová evidence.

Služby: - daňové poradenství - zpracování daňového auditu - vedení daňové evidence.

Vedení účetnictví: - zpracování ročních účetních závěrek - vypracování daňových přiznání - personalistika a zpracování mezd - správa bytových domů - ekonomické a finanční poradenství - rekonstrukce účetnictví - elektronické zpracování knihy jízd - skladová evidence - zastupování na úřadech (FÚ, OSSZ, zdrav. pojišťovny)

Poradenství: - ekonomické, finanční, daňové - účetnictví. Zprostředkování.

Vedení účetnictví a účetní poradenství: - zpracování mezd - daňová přiznání. Prodej: - užitkové automobily IVECO všech typů. Společník firmy STRATOS AUTO.

Služby: - ekonomické poradenské - zpracování účetnictví.

Služby: - daňové poradenství - ekonomické, účetnictví.

Služby: - účetnictví, kontrola, daňové poradenství - vzdělávání, mimoškolní výchova. Prodej: - pevná paliva, uhlí, koks.

Provádí: - obchodní činnost - účetní a ekonomické poradenství - vedení účetnictví.

Služby: - daňové poradenství - ekonomické, účetnictví.

Služby: - daňové účetnictví (daně) - poradenství.

Cukrovar: - výroba a zpracování cukru. Doprava: - silniční a motorová. Vedení účetnictví.

Daňový poradce. Vedení účetnictví. Ekonomické poradenství.

Daňově poradenská, účetní a auditorská firma.

Zpracování - účetnictví jednoduché, daňová evidence - mzdová a personální agendarekonstrukce účetnictví

Vedení - účetnictví osoby samostatně výdělečně činné, právnické firmy, občanské sdružení účetní poradenství

Auditorské služby Daňové služby Účetnické služby