SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - daňové a účetní poradenství.

Vedení účetnictví a daňové evidence. Dodávky, instalace, zaškolení: - software pro účetní a daňovou evidenci AdmWin.

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítače - programové vybavení - kancelářská technika. Programování databázových aplikací na zakázku. Účetnictví příspěvkových a neziskových organizací.

Služby: -účetní -daňové -poradenství

Daně - poradenství Účetnictví - vedení - poradenství

-daňová evidence -účetnictví - podvojné -personalistika - mzdy -zastupování na úřadech OSSZ, VZP, ostatní ZP, FÚ -administrativní úkony -kontroly smluv

Provádí: -zpracování daňového přiznání -vedení účetnictví pro firmy-jednoduché i podvojné -zpracování mezd -roční uzávěrky -zastoupení firem na úřadech OSSZ nebo FÚ.

Daňové poradenství Účetní poradenství

Poskytuje - daňové poradenství Vedení - účetnictví

Zpracování - daňová přiznání Vedení - účetnictví - daňová evidencezpracování mezd

Daňová přiznání - poradenství - zpracování silniční daně - DPH - daňová přiznání pro všechny typy organizací - spolupráce s daňovými poradci - prodloužení termínu daňového přiznání do 30.6. Vedení - účetnictví - daňové evidence - účetní uzávěrky - mzdové agendy - přihlášky a odhlášky ZP, SP ...

Vedení - účetnictví - daňová evidence

Poradenství - daně Vedení - účetnictví

Daňová evidence a poradenství Vedení účetnictví Personalistika

Zpracování - účetnictví - mzdy - daňová evidence

Vedení - mzdy - daňové evidence

Účetní poradenství - administrativní prácevedení - účetnictví daňová evidence Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Vedení - účetnictví a daňové evidence

Daňové poradenství Kompletní účetnictví

Zpracování - daňová přiznánídaňové optimalizace Vedení - účetnictví - daňová evidence

Vedení - účetnictví a daňová evidence