SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Služby - vedením účetnictví, daňové evidence a mzdové agendy - kontrola a zaúčtování dokladů - vedení a sledování pohledávek a závazků - vedení evidence majetku.

Služby - vedení účetnictví - vedení mzdové agendy - daňové poradenství - personalistika.

Vedení a poradenství - účetnictví - mzdy

Účetní služby Zpracujeme pro malé, střední firmy a OSVČ: -podvojné účetnictví -daňovou evidenci -mzdy a personalistiku -zajistíme zastupování na úřadech, včetně kontrol a registrace plátce -provádíme finanční analýzy a vyhodnocení, účetní a daňové poradenství -zpracujeme přehledy o příjmech OSVČ pro orgány sociálního a zdravotního ...

Služby: - zpracování účetnictví - zpracování daňové evidence - zpracování mezd - daňové a ekonomické poradenství.

Služby: - daňové, účetní a mzdové poradenství - účetní audit - advokátní služby.

Služby: - účetnictví - správa domů, nemovitostí

Daňová evidence - zpracování daní Podvojné účetnictví i jednoduché - zpracování mezd

Účetnické a auditorské činnosti - daňové poradenství.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence. Daňové poradenství. Účetnictví pro německé firmy.

Zajišťuji profesionální finanční a účetní služby i vedení účetnictví, resp daňové evidence s dlouholetou praxí a zkušenostmi. Preferuji individuální přístup ke každému klientovi a samozřemostí je pro mě průběžný servis. Navrhuji finanční plány, řeším hypotéky a jejich refinancování, úvěry, konsolidace, investice, zprostředkování ochrany příjmů ...

Externí zpracování a zastupování v INTRASTAT. Nabízíme: - sledování termínů odevzdávání výkazů, písemně nebo elektronicky, dle přání klienta - správnost a úplnost vyplnění - smluvní vztah vytvořený tak, aby vyhovoval cenou i podmínkami oběma stranám - zkušenosti v celní problematice a vykazování mezinárodního obchodu v systému ...

Hledáte daňového poradce? Potřebujete zpracovat účetnictví ve své firmě? Kontaktujte naši auditorskou a účetní firmu. Poskytuje auditorské služby, daňové poradenství, komplexní vedení účetnictví a zpracování mezd. Působíme v Turnově a Liberci, ale přijímáme zakázky i z okolních měst Jablonec nad Nisou, Železný Brod, Mnichovo Hradiště apod.

Služby: -vedení účetnictví. -vedení daňové evidence.

Služby: - účetnictví - mzdy - vývoj software

Auditorská společnost. Služby: -auditorské.

Služby: -vedení účetní a evidence -mzdová agenda

Služby: - účetnictví - daňové poradenství

Daňová přiznání Vedení účetnictví, mzdovéa daňové evidence

Vedení účetnictví a zpracování auditů.

Kompletní zajištění finančního účetnictví. Kompletní zajištění daňové evidence. Mzdové účetnictví, personalistika. Dohled nad účetnictvím. Daňové služby.

Vedení účetní agendy, nákup a prodej, propagační a reklamní činnost, pronájem (učebny, PC), technicko - administrativní práce, zprostředkování obchodu a služeb.