SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Ekonomické služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence.

Daňový poradce. Poradenství: - ekonomické. Služby: - vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd, mzdové účetnictví.

Vývoj, aplikace: - ekonomický software (SW) - informační systémy pro řízení firem a organizací (firemní informační systémy). Účetní firma: - vedení, zpracování učetnictví.

Služby, poradenství: - zpracování účetnictví - účetní, ekonomické poradenství - vedení mzdové a personální agendy - zpracování daňových přiznání ke všem daním.

Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování mezd, personalistika firmy, zpracování všech typů daňových přiznání, účetní poradenství, zastupování klientů na úřadech.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení mzdové agendy, mzdy - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidnce, zpracování daňového přiznání, daně - zpracování mzdové agendy, mzdy.

Služby: - vedení, zpracování podvojného účetnictví - daňová evidence, zpracování daňového přiznání, daně - daňové poradenství - zpracování mzdové agendy, mzdy - vedení personální agendy - vedení evidence drobného a dlouhodobého majetku - pravidelná analýza hospodaření.

Služby: - kompletní vedení, zpracování podvojného účetnictví - vedení daňové evidence - vedení mzdové agendy, mzdy - vedení personální agendy - zpětné zpracování účetnictví nebo daňové evidence - zastupování na úřadech. Skladování, balení, distribuce: - specializace na knihy - další výrobky - kosmetika, potravní doplňky, čaje, ...

Účetní firma. Služby: - účetní poradce - vedení účetnictví - vedení daňové evidence

Daňové poradenství, vedení účetnictví a daňové evidence, účtování mezd. Vyhotovování daňových přiznání k daním z příjmů fyzických i právnických osob, DPH, intrastat, daňová přiznání k daním z nemovitých věcí, k daním z nabytí nemovitých věcí, spotřební daně..

Vedení účetnictví, daňová evidence, mzdy a personalistika..

Ekonomické poradenství, účetní firma. Zpracování, vedení: - účetnictví - mzdy, DPH, daňové přiznání. Ekonomický a účetní poradce. Držitel certifikátu Bilanční účetní od Komory certifikovaných účetních.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Služby v oblasti administrativní správy a ...

Komplexní služby: -vedení účetnictví -vedení účetních knih a daňové evidence -zpracování (rekonstrukce) veškerých předaných dokladů pro účetnictví -mzdovou a personální agendu -ekonomické, účetní, daňové poradenství -zastupování při jednání s úřady -archivace podkladů -další účetní a související služby.

Zpracování: - daně. Vedení: - účetnictví - daňová evidencezpracování mezd.

Daňový poradce. Člen komory daňových poradců. Služby: - účetní - vypracování daňových přiznání. Poradenství: - daňové - účetní - ekonomické.

Daňový poradce. Poradenství: - daňové - ekonomické. Služby: - zpracování daňového přiznání - vedení účetnictví.

Služby: - vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd (mzdy), personalistika - daňové poredenství.

Daňový poradce. Poradenství: - daňové - ekonomické.