SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - zpracování výkazu Intrastat. Nákladní autodoprava.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - daňové poradenství.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - vedení mzdové agendy - daňové poradenství - zastupování při jednání s úřady.

Služby: - vedení a zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - poskytování daňového a účetního poradenství.

Konzultace a školení v oblastech - povinnosti firem podle environmentální legislativy - EMS podle normy ISO 14001 a jeho integrace do systémů řízení - interní audity podle normy ISO 19011 a udržování způsobilost interních auditorů EMS.

Vedení účetnictví, mzdy. skladová evidence, DPPO, VZZ, rozvaha, přílohy, DPFO, daňová evidence

Účetní služby. Vedení účetnictví a daňové evidence, mzdové agendy, intrastatu, jednání s úřady. Poradenství: - daňové, daňový poradce - ekonomické. Provozovna: Frýdecká 178, 737 01 Český Těšín

Vedení účetnictví, daňové evidence a zpracování mezd. Elektronická podání.

Účetní služby. Vedení účetnictví, mzdové agendy, přiznání k daních všech typů. Poradenství: - ekonomické - organizační. Fotoslužby, fotografické a video služby. Natáčení svateb a rodinných oslav. Sídlo firmy: - Bezručova 194/34, Český Těšín.

Daňový poradce: - vedení účetnictví - zpracování daňových přiznání.

Auditor. Daňový poradce. Bilance účetní.

Služby: - vedení účetnictví - ekonomické poradenství.

Daňový poradce, daňové poradenství.

Prodej: - jazykový a ekonomický software. Překladatelské a tlumočnické služby. Účetnictví - poradenství, vedení, zpracování.

Služby: - zpracování účetnictví - kurzy účetnictví - daně - finanční poradenství - daňový poradce.

vedení účetnictví, daňové evidence zpracování mezd a personalistiky účetní poradenství zastupování na úřadech státní správy

Vedení: -podvojné a jednoduché účetnictví -mzdová agenda. Poradenství: -účetní -daňové -ekonomické -finanční analýza. Zpracování: -podnikatelské záměry. Zajišťování: -hypotéční úvěry -stavební spoření včetně úvěrů Zprostředkování: -administrativní práce -vyřizování záležitostí na úřadech -výpisy z rejstříku trestů ...

Daňové, účetní a ekonomické poradenství. Vedení účetnictví. Zpracování daňových přiznání. Vedení mzdové a personální agendy. Zpracování podnikatelských záměrů.

Vedení účetní agendy pro malé a střední podnikatelské subjekty, právnické a fyzické osoby.

Vedení účetnictví, mzdové náklady, daňové poradenství.